Parterapi på Vestegnen? I Rødovre Terapicenter giver vores terapeuter jeres parforhold ny styrke!

På ny kurs med parterapi på Vestegnen

Parterapi kan blive et vendepunkt, hvis I fx oplever nogle typiske kendetegn i jeres samvær:

  • Skæv kommunikation (anklagende og sårende mod hinanden)
  • For lidt tid sammen (“Han/hun er aldrig hjemme/har aldrig tid til..”)
  • Et dårligt fungerende sexliv
  • Manglende forventningsafstemning (“Jeg troede du..”)

Parterapi udvikler jeres handlekompetencer i at kommunikere og skabe en platform af tryghed og respekt mellem jer. Denne platform er afsæt til mere nærvær, intimitet og kærlighed.

Samtaleforløb – hvor længe er det?
Alt afhængig af hvor længe I har gået med problemerne og hvor fastgroede mønstrene er, vil et forløb typisk strække sig over 5-10 samtaler. Det foregår her hos os i Rødovre Terapicenter, men ved særlige behov kan det ske hjemme hos jer.

Første samtale vil være en afklarende snak, hvor I fortæller om jer selv, og jeres udfordringer, og sammen kommer til klarhed over, hvad et forløb gerne skal føre til. Det er også her I vil fornemme om I har den fornødne tillid til at påbegynde en personlig proces sammen med en af os terapeuter.

Anden samtale vil typisk være en fortsat  samtale om jeres parforhold og de problemer I kæmper med. I denne samtale vil I aftale hvilke “arbejdspunkter” også kaldet “den terapeutiske kontrakt” I vil have for de kommende samtaler.

Fremadrettet i de kommende samtaler vil I arbejde med de aftalte temaer og løbende evaluere hvordan det går med fokus på det der er i god udvikling i jeres forhold.

Den afsluttende samtale vil både være en evaluering af forløbet og en status på jeres parforhold. Her vil I evt. kunne aftale en samtale ud i fremtiden (f.eks. 1/2-1 år frem) hvor I kan komme og få et “partjek”.

“Intensiv parterapi på weekend i Blekinge?” Se vores specielle tilbud her

 

Hvad er egentlig parterapi ?
Parterapi er et samtaleforløb med en terapeut, som er uddannet og trænet i, at hjælpe et par ind i et sundt samspil med hinanden. Med sundt menes et forhold hvor, der er tryghed og tillid til hinanden, og hvor begge oplever at der er plads til at være den man er.

I terapien vil I under trygge forhold blive ledt af terapeuten til at kommunikere hensigtsmæssigt; lytte og spejle hinanden, indtil I føler jer mødt og forstået. Dernæst vil I ofte få “hjemmearbejde” for; hvor I sammen med terapeuten aftaler hvordan I mellem samtalerne kan bruge de nye redskaber og indsigter I har fået.

At gå til samtaleterapi, kan derfor være en vital beslutning, hvis I vil nære den kærlighed som kan give jer et langt og udviklende samliv. Dermed styrker I også jeres empatiske, sociale og følelsesmæssige intelligens! Til gavn i relationer med børn, venner, kollegaer mv.

OG! I virkeligheden skal der ikke altid så meget hjælp til. Det er ofte små sten i skoen som generer; men hvis ikke vi gør noget ved det, ja så kan problemet udvikle sig til noget langt værre.

Rødovre Terapicenters tilbud om parterapi på Vestegnen?

Er du blevet interesseret i at høre mere om vores tilbud om parterapi? Kontakt os og se også om vi har aktuelle kurser og tilbud under events.


PSSSSSSST….

Vi er på Facebook, se hvad
der er aktuelt hos os

OM OS

Rødovre Terapi Center
Rødovrevej 247, st.
2610 Rødovre

21 78 84 42
kontakt@rodovre-terapicenter.dk

AKTUELT

Se vores aktuelle tilbud til kommuner her

Vi er på Facebook. Følg vores aktiviteter og nyheder på vores facebook profil.

Facebook-ikon

KONTAKT OS