Mindfulness/retræter

Føler du dig stresset? Eller er du er for meget styret af impulshandlinger? Impulshandlinger, der fører til overspisning, overdrevne arbejdsopgaver, spil, afhængighed, egoistisk adfærd eller manglende nærvær med dem der betyder noget for dig. Så kan mindfulness-grupper eller en retræte måske være noget for dig?

I vores moderne travle verden kan det føles som en rejse nå ind til sin indre kerne og fravriste sig nervesystemets aktivitetsmodus, der gerne vil have os til at yde, nå mere og slappe mindre af. Men ”det sker når du hviler”, som den svenske præst Thomas Sjödin har kaldt sin bestseller om hvilens gave. Den hvile som desværre har en udvandet prioritering i vores hverdag.

At trække stikket ud for nogle minutter, timer eller måske dage er en måde at komme i hviletilstand og mærke evnen til at komme i afslapningsmodus. Hvis du ikke føler du kan slappe af, er der grund til at prioritere at sætte tid af til hvile eller gå på retræte.

At være opmærksomt og bevidst afslappet giver dig mulighed for at restituere og samtidig skabe rum til at mærke dit indre rige liv af sansninger, følelser og oplevelser.

Nogle gange kan det være smertefuldt og ubehageligt, blandt andet hvis du er stresset på et højere plan.

Vi tilbyder at facilitere mindfulnessgrupper og retræter. Her får du professionel støtte til at være med det, der kan være smertefuldt eller ubehageligt. Samtidig har du også gruppen som en social støtte og fælles inspiration. Ved at nå større tolerance overfor dét, der anspænder og stjæler adgangen til din indre kerne, bliver du mindre tilbøjelig til at lade nervesystemet føre dig over i impulshandlinger.

Mindfulnessgrupper tilbyder vi på vores domicil på Rødovrevej 247.

Vores retræter foregår på klostre med fokus på at bruge den ældgamle kristne praksis for retræte, tidebøn og stilhed.

Hold øje med vores tilbud på facebook og kontakt os for at høre mere næste hold af mindfulness eller retrætegrupper.


PSSSSSSST….

Vi er på Facebook, se hvad
der er aktuelt hos os

OM OS

Rødovre Terapi Center
Rødovrevej 247, st.
2610 Rødovre

21 78 84 42
kontakt@rodovre-terapicenter.dk

AKTUELT

Se vores aktuelle tilbud til kommuner her

Vi er på Facebook. Følg vores aktiviteter og nyheder på vores facebook profil.

Facebook-ikon

KONTAKT OS