Styrk parforholdet med facilitering fra en dygtig parterapeut på Vestegnen

Vi kan hjælpe jer til et bedre parforhold

Det kan godt betale sig at arbejde med jeres parforhold! Undersøgelser viser, at et trygt og langvarigt parforhold baner vej for mere lykke, mindre stress, bedre økonomi og selvfølgelig mere intimitet og seksuel nydelse.

En god parterapeut kan hjælpe jer med at finde vej ind til hinanden igen, så I får en forståelse for både egne og den andens reaktioner og behov. Ensomhed og/eller konflikter opstår typisk, når I ikke har lært kunsten at skabe nærhed og kommunikere med jeres kære. Vi har alle tendens bruge det tillærte fra barndommen. Men hvem siger at det er dette tilknytningsmønster er det rigtige måde for jer?

Find en lokal parterapeut på Vestegnen hos Rødovre Terapicenter her    …… hvis der kommet misstemninger eller negative forandringer i parforholdet

Jeres parforhold og relation forandrer sig undervejs. Måske oplever I større eller mindre glimt af ensomhed eller at I i stigende grad sårer hinanden, har mindre sex eller trækker jer væk fra hinanden?

Skuffelse, mistrivsel eller ensomhed er advarselslamper, som I skal tage alvorligt. Men hvordan skal I reagere?

Parterapi med en veluddannet parterapeut på Vestegnen?

Hvis I er i et parforhold med børn eller har giftet jer netop for at leve livet sammen ”til døden skiller jer ad” er parterapi en menneskelig og økonomisk god investering. Terapien har også elementer af familierådgivning, hvis børn er en del af jeres hverdag. For nogle er problemerne, så overfladiske at en til tre sessioner gør en kæmpe forskel. For andre det længere tid at få (gen)opbygget en tryg tilknytning og kompetence i kommunikere.

Se vores tilbud om intensiv parterapi på en weekend i naturskønne Blekinge her

lskadjfalædkjf

Der er gode grunde til at arbejde med parforholdet hvis vi skal støtte os til international forskning. Læs evt. bogen ”Hold mig” af Sue Johnson. Hun forsker i parforholdet og har kortlagt de gavnlige effekter af at arbejde for en tryg tilknytning:

  • Når vi lærer at søge tryghed og støtte i parforholdet bliver vi også bedre til at søge hjælp og vise tillid i andre relationer – fx arbejdsrelationer – og det er en succes-faktor ikke kun i relation til kærligheden men også for at nå resultater i arbejdsliv og fritidsliv!
  • Et trygt parforhold påvirker helbredet positivt, herunder immunforsvaret, og vores evne til at håndtere stressfaktorer
  • Mennesker der lever i et trygt parforhold bliver bedre til at håndtere konflikter og nedtrappe dem
  • Et trygt parforhold får os i højere grad til at synes om os selv
  • Trygt tilknyttede voksne mennesker er mere nysgerrige og bedre til at acceptere forandringer

Parterapi på Vestegnen i Rødovre Terapicenter?

I parterapi hos os giver vi jer forskningsbaserede indspark til at styrke jeres tilknytning og kommunikation.  I kan opleve at markører som ensomhed, indestængt vrede og manglende sexlyst giver anledning til at I faktisk kan komme dybere ind i relationen med hinanden. Et sted som I måske ikke troede mulig. Når I finder ud af at kommunikere og række ud til hinanden med fuld forståelse for den anden, så sker der underværker….!


PSSSSSSST….

Vi er på Facebook, se hvad
der er aktuelt hos os

OM OS

Rødovre Terapi Center
Rødovrevej 247, st.
2610 Rødovre

21 78 84 42
kontakt@rødovreterapi-center.dk

AKTUELT

Se vores aktuelle tilbud til kommuner her

Vi er på Facebook. Følg vores aktiviteter og nyheder på vores facebook profil.

Facebook-ikon

KONTAKT OS