Pårørende problematikker

Rødovre Terapi Center tilbyder samtaler og støtte til pårørende, hvis livskvalitet og handlekraft påvirkes af enten alvorlige forløb med sygdom, stress eller ulykke eller pårørende til mennesker med afhængighed, fx til alkohol, sex eller spil.

Sygdom, stress eller ulykke rammer ikke kun den enkelte men også partner, forældre, børn og nære venner. Fokus er naturligvis meget på den, der er ramt af sygdom, stress eller ulykke. Men det kan være lige så traumatiserende og angstprovokerende for de, der er tæt på. Læs om at være pårørende i den sammenhæng og om hvornår vi anbefaler terapeutisk behandling her.

Afhængighed til alkohol, sex, spil mv. får ikke kun indvirkning på den afhængige. Påvirkningen af forhold som tryghed, livsmønster, økonomi og velbefindende er også i spil for partner, forældre, børn og nære venner. Som pårørende til en afhængig kan du også let blive ført ind i et mønster af med-afhængighed. Læs om at være pårørende til en afhængig og om hvornår vi anbefaler terapeutisk behandling her.


PSSSSSSST….

Vi er på Facebook, se hvad
der er aktuelt hos os

OM OS

Rødovre Terapi Center
Rødovrevej 247, st.
2610 Rødovre

21 78 84 42
kontakt@rødovreterapi-center.dk

AKTUELT

Se vores aktuelle tilbud til kommuner her

Vi er på Facebook. Følg vores aktiviteter og nyheder på vores facebook profil.

Facebook-ikon

KONTAKT OS