Effektiv stressbehandling i Rødovre, tæt på København og Vestegnen.

Rødovre Terapicenter tilbyder stressbehandling

Måske påvirker stress din søvn og din generelle livskvalitet? Hvis du er i tvivl om du skal i behandling, kan du tage testen her på siden. Stressbehandling kan være godt for dig med mange røde stresssignaler.

Stressbehandling hos Rødovre Terapicenter styrker din viden, selvindsigt og motivation. Det er vigtigt, at du får vendt en negativ spiral til en positiv.

Vi tilbyder flere former for stressbehandling:

  • Stresscoaching
  • Samtaleforløb
  • Gruppeforløb

Stresscoaching

Et stresscoaching forløb består normalt af syv individuelle samtaler. I samtalerne får du fokus på at komme i fysisk og mental balance. Programmet indeholder hjemmeopgaver. Så i coachingen motiveres du også til at udvikle dit personlige lederskab. Fx gennem planlægning og prioritering til en balanceret hverdag.

Vores stresscoach Birgitte Grønbech er certificeret hos Forebyg Stress og Psykiatrifonden. Hvis du vælger et forløb på syv sessioner, får du også bogen “Mere stress – Mindre overskud” af Bjarne Toftegaard med i prisen.

 

Psykoterapi til stressbehandling

I stressbehandling med psykoterapi fokuserer vi på både tanker og følelser. Du får mere indsigt i eksistentielle spørgsmål og i dine grundlæggende værdier. Fokus kan også være på samspillet med andre mennesker og hvordan du skal passe bedre på dig selv. Nogle begivenheder i din forhistorie kan have givet dig trang til at kontrolere, præstere og oversamarbejde. Derfor skal du opøve din evne til at handle ud fra dine primære behov. Dem opfanger du gennem dine følelser og sansninger af kropslige tilstande. Når du evner at sætte dine følelsesmæssige og fysiske behov først vil du få mere balance i livet. Den ny balance skaber også nye tilstande i hjernens og kroppens biokemi.

Stressgruppe

En stressgruppe kan også være vejen til effektiv stressbehandling. Gruppen giver inspiration og motivation til at prioritere dig selv. Under ledelse af en psykoterapeut fra Rødovre Terapicenter inspirerer I hinanden til at håndtere stress. I sig selv er det opmuntrende at genkende egne problemer hos andre. På samme måde opbyggeligt at give andre din erfaring og selvindsigt.

Kontakt os for at høre nærmere om grupper for stressede.

Tag en Stress-test


PSSSSSSST….

Vi er på Facebook, se hvad
der er aktuelt hos os

OM OS

Rødovre Terapi Center
Rødovrevej 247, st.
2610 Rødovre

21 78 84 42
kontakt@rodovre-terapicenter.dk

AKTUELT

Se vores aktuelle tilbud til kommuner her

Vi er på Facebook. Følg vores aktiviteter og nyheder på vores facebook profil.

Facebook-ikon

KONTAKT OS