Find terapeut og book en tid her!

Få støtte med coaching til at forfølge dine mål!

Har du nogle mål i livet som du ikke rigtig formår at forfølge? Er der forhindringer du skal opdage? Er det svært at sætte realistiske mål? Har du brug for inspiration og motivation til at holde dig på sporet?

Det er godt at have mål og målsætninger, som fx “mere ud af comfortzonen”, vægttab, karrieremål, bedre relationer mv! Men ofte er der skjulte forhindringer i vores tankemønstre, følelsesliv og prioriteringer som fører os på afveje!

I Rødovre Terapicenter tilbyder vi også coaching hvor vi frem for at være terapeutisk fokuserede mere fokuserer på mål og derpå de indre elementer, der er vigtige for at du kan forfølge dine mål. Hvorfor falder du fra? Hvorfor bliver du mindre motiveret? Hvilke forhindringer har du? Hvordan kommer du til næste skridt?

Vejen frem må brydes op i små skridt for den menneskelige hjerne søger hele tiden tilbage til gamle rutiner og vaner. Det er så få procent af hjernens aktivitet, der er bevidst, at det er vigtigt at få det op i delmål at du ikke skal æde en hel elefant, men tage det i små bider.

Vi ser det som vigtigt for al motivation, at du også lærer at være realistisk, men også har en coach der kan opmuntre, heppe og anerkende dig for de skridt du tager ud af din comfortzone.

Hvis du har fået lyst at arbejde med dig selv gennem coaching, så kan du henvende dig til en af os nedenfor.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Priser for coaching

Se priser på bagsiden af flip-boxen nedenfor:

Individuelle samtaler

Coaching - 1 session = 60 min.

Priser Coaching

1 session á 60 minutter: 800 kr.

Forløb 7 sessioner: 4.800 kr. (spar 800,-)

Rabat 25% til studerende, pensionister og ledige

(dog ikke rabat på forløb)