Hvordan du kommer igang med online-sessioner i Rødovre Terapicenter

Online-samtaler – vejledning til opstart

  • Online-sessioner kan foregå i WhatsApp, Gomentor-video, eller en anden løsning, som du/I foretrækker det. Vi sender i udgangspunktet et link der automatisk får der ind i en løsning der hedder Whereby.com.
  • Skriv/ring til terapeuten hvis du ønsker at samtale via en anden løsning fx almindelig telefon eller WhatsApp! (WhatsApp, Gomentor-video og Whereby.com er sikre krypterede løsninger)
  • Den videoløsning vi har sat bookingsystemet op til er Whereby.com, som du/I automatisk bliver inviteret ind i via det fremsendte link.
  • Vi anbefaler at du tester i god tid, om tilladelsen til at bruge kamera og mikrofon går igennem. Det gør det som regel. Vi fremsender linket i god tid, så du kan afprøve det.

Specielt for par- og familieterapi

I kan komme ind i det fælles samtalerum i Whereby.com hver for sig. Det sker ved at gå ind fra hver jeres pc eller telefon. Whereby.com har også en app-løsning der kan bruges.

Hvis I vil læse mere om onlinesamtaler har vi en artikel om emnet på vores hjemmeside, som du kan læse ved at trykke på linket.

Med venlig hilsen

Rødovre Terapicenters psykoterapeuter

Blev du informeret?

Vi er altid villige til at tage en snak og besvare spørgsmål, så du er meget velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere om online sessioner.