Ud af stresstilstanden?

Find din vej med psykoterapi som stressbehandling

I vores travle hverdag kan vi let blive belastede af opgaver og hensyn til andre. Det kan være svært at geare ned og gøre det mest rigtige: holde pauser, finde plads til sjov og afslapning, nyde gode venner og familiemedlemmers selskab, motionere osv Vi får i stedet igangsat en ond spiral, der stille og roligt får os i en mere alvorlig stresstilstand.

Nogle gange er det ydre faktorer, der stresser. Fx arbejdsbelastning, sygdom i familien, et dødsfald osv. I så fald er det vigtigt at du passer på dig selv. At finde ind til det du har allermest brug for, så belastningen ikke bliver alt for tung. Samtaler  som stressbehandling er en god vej til at gå på opdagelse i det som påvirker din adfærd og gør dig stresset.

Det er ofte svært, især hvis man er kommet i en alvorlig stress-zone, hvor rødt lys blinker.

I samtalerne får du støtte og motivation til at passe på krop og sind. Din psykoterapeut giver dig inspiration til at styrke dig selv med med afspænding og afstressning. Hvis du oplever, at du ofte føler uro eller har en tilbøjelighed til at skabe stresssituationer skal vi sammen finde roden til denne tilstand. Stressbehandling med en psykoterapeut kan hjælpe dig til at styrke dit indre selvværd og din selvtillid. Samtalerne hjælper dig på vej ind i nye gode vaner og overbevisninger.

Typiske indre tilstande eller adfærdsmønstre, som kan føre til stress er:

  • hvis du føler, at du aldrig gør tingene godt nok
  • hvis du er for hurtig til at sige ja til nye arbejdsopgaver
  • hvis du har svært ved at sætte grænser for andre
  • hvis du at være tilbøjelig til at gå for meget i en hjælper eller pleaserrolle
  • hvis du har et lavt selvværd ,som du kompenserer med gennem for meget arbejde, stimulanser, perfektionisme mv.
  • hvis du har svært ved at indføre sunde vaner, hvor du får motioneret, sovet, været social og arbejdsom i en sund balance

Har du lyst at arbejde med afstressning eller at håndtere årsagerne til at du kan komme ind i for stressede perioder? Du er velkommen i stressbehandling i Rødovre Terapicenter. Kom hurtigt igang ved at booke en tid hos en af vores psykoterapeuter. Har du spørgsmål eller ønsker en indledende snak, er du velkommen eller ringe eller skrive til os.

Kom hurtigt i forløb med en kompetent og erfaren psykoterapeut

Vi er tre erfarne psykoterapeuter som tilsammen sikrer jer en mulighed for at komme hurtigt igang med et forløb. Vi arbejder ud fra en stor indsigt i terapeutiske processer og har altid radaren rettet mod den virkelighed vores klienter oplever. Sammen med klienterne skaber vi positiv udvikling, baseret på et ærligt og helhjertet engagement!

Birgitte Grønbech MPF

EFT Par- og psykoterapeut
Certificeret Stresscoach

Læs mere om Birgitte

Gertie Amby MPF

Par- og psykoterapeut

Carsten Grønbech, MPF

Par- og psykoterapeut

Psykoterapi og Stresscoaching

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

© Copyright 2024 - Rødovre Terapicenter