Planlæg og skab et bæredygtig lederskab

Rødovre Terapicenter udbyder en række af tre workshops til styrkelse af parforholdet. Par-workshop #3 handler om at styrke jeres evner til planlægning i et bæredygtigt lederskab der både gavner parforhold, familieliv og arbejdsliv. Der maks. plads til otte par på workshoppen og der bliver serveret en let middagsanretning.

Formål:

Lær at undgå stress og se parforholdet som en platform til udvikling af mere indre robusthed, økonomisk og karrieremæssig balance, samt at I får bedre kontakt mellem jer, jeres børn og venner/familie.

Udbytte:

I får planlægningsværktøjer og indsigt i at håndtere jeres udfordringer i at skabe fælles lederskab i håndteringen af hverdagen.

Form:

En blanding af korte oplæg fra psykoterapeuterne og par-øvelser med din partner.

Workshoppen vil styrke jeres indsigt og evne til at skabe mindre stresset hverdag og mere overskud til at prioritere det der har værdi for jer. Dette er et grundlag til at skabe mere tilfredshed og trivsel i tilværelsen.

Skriv en mail til os!

I denne kontaktformular kan du skrive hvad henvendelsen drejer sig om. Hvis du ønsker at blive ringet op af en af vores psykoterapeuter skal du angive telefonnummer. Hvis du ønsker at bestille tid til en individuel samtale eller parterapi må du gerne angive nogle mulige tidspunkter, så booker vi en tid.