Find terapeut og book en tid her!

Få et ordentligt samtalerum og kom godt igennem skilsmissen med en parterapeut i Rødovre Terapicenter

En skilsmisse er ofte smertefuld og stiller store krav til jeres kommunikation og samarbejdsevner. I endnu højere grad når der er børn involveret!

At igangsætte en skilsmisse kan være meget vanskelig.  En familie, et samliv, en hverdag, et fællesskab og en historie fyldt med erindringer og valg og fravalg som udgør en livsramme skal brydes op.

Skilsmisser har mange forskellige årsager og skyldes ofte mangel på: kærlighedsgnist, fælles mål, velfungerende sexliv, engagement, samarbejde og god kommunikation. Nogle skilsmisser er også forårsaget af utroskab eller at den anden har fundet en ny livspartner.

I kølvandet på en skilsmisse mærker mange sorg, bitterhed eller følelser af svigt og savn. Alene dette kan stresse og en naturlig trang til at gå i angrebs- eller offerrollen. De svære følelser kan fylde meget efter en skilsmisse. Ved at søge hjælp til jer selv kan I blive bedre i stand til at rumme jeres børns reaktioner og passe på børnene i, eller efter, skilsmissen

Set fra børneperspektiv er det vigtigt, at barnet oplever sammenhæng i sit liv, og at barnet ikke skal holde glæde og sorg hemmeligt. At det er tilladt at fortælle mor, at der var rigtig dejligt hjemme hos far. At det er tilladt at fortælle far, at mors nye kæreste er rigtig sej. At det er tilladt at sige til mor, at stedmor blander sig for meget i alting.

Som forælder skal I begge kunne rumme, at barnet fortsat elsker den anden forælder. Selv om I voksne er holdt op med at elske hinanden, elsker barnet stadig jer begge. Barnet skal fortsat have mulighed for at give udtryk for sin kærlighed til far, når det er hos mor- og omvendt. Og selv om du måske har en periode hvor du er vred på din eks, er det vigtigt at du alligevel rummer barnets følelser, og at du kan adskille det, barnet føler, fra det du selv føler.

Hvis I har brug for at håndtere stress, aftaler om økonomi og/eller børnenes tarv efterskilsmissen, er der hjælp at hente i Rødovre Terapicenter. Se vores terapeutteam og kontakt en af dem nedenfor:

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Priser for parterapi, forløb og intensiv parterapi i Rødovre Terapicenter

Se priser på bagsiden af hver flip-box nedenfor:

Priser parterapi

Sessioner på 55 minutter og 75 minutter samt klippekort 7 * 75 minutter

Priser Parterapi

En session á 55 minutter: kr. 1.000,-

En session á 75 minutter: kr. 1.375,-

Forløb på 7 sessioner á 75 minutter kr. 7.500,- (spar 1.950,-)

Rabat 25% til studerende, pensionister og ledige

(dog kun 15% rabat på forløb)

Intensiv parterapi

Weekendforløb 8 sessioner eller 6 sessioner i Rødovre

Intensiv par terapi - priser inkl. moms

Weekendterapi i Blekinge: 12.500,- inkl. ophold og 4 måltider mad

To gange 3 sessioner  (á 55 minutter) i Rødovre: 5.000,- (spar 1.000,-)

15% rabat til studerende, pensionister og ledige