Få hjælp af en parterapeut i Rødovre Terapicenter til at håndtere jalousi eller mistillid og få et mere levende og trygt parforhold

Oplever I at jalousi og mistillid bliver en hæmsko for jeres kærlighed?

Hvorfor bliver vi jaloux eller mistroiske i vores parforhold? Jalousi kan være en destruktiv følelse for parholdet, fordi den signalerer mistillid, utryghed, afmagt og frygt. Jalousi hos en partner giver en også udfordring for den anden. Den begrænser frihedsfølelsen og retfærdighedsfølelsen og den kan give bebyrdende tanker om at selv at være skyld i at partneren bliver jaloux.

Som parterapeuter ser vi derfor jalousi som en markør for, at der er noget i parforholdet der skal arbejdes med, så den ”giftige” følelse ikke starter en ond spiral og skaber større og større distance.

Jalousifølelsen handler oftest om mangel på tryghed. Det kan både komme fra et lavt selvværd og utryghed i evnen til at knytte sig til en anden. Det kan også være din partner, der ikke fylder din tryghedsbeholder op. Det er vigtigt at kende og opfylde hinandens behov for at få tryghed. Hvis den ene parts tryghedsbeholder er urimelig stor, skal vi arbejde med at skabe en større grad af indre tryghed.

Men tilbage til jalousifølelsen. Hvis følelsen er aktiveret er det først og fremmest vigtigt, at “tage iltmasken på” og komme tilbage i en form for ro og integritet. Her fra du kan få skabt den ærlige indsigt i hvad der egentlig igangsætter følelsen. Hvis følelsen mere har noget med dit selvværd at gøre skal du give dig selv nogle opbyggelige ord og tanker. Individuelle sessioner kan være en løsning hvis jalousien har dybe rødder til begivenheder i barndommen.

Men hvis følelsen retfærdigvis kommer af din partners adfærd er det vigtigt at du tager dig selv alvorligt og tager en snak med din partner. Hvis det føles for betændt at igangsætte sådan en snak, er det en god ide at foreslå at I booker en session hos en parterapeut og får en ordentlig dialog.

At arbejde med jalousi kan være en proces på en til flere sessioner med og uden din partner. I vil blive hjulpet til at kommunikere uden at skabe en konflikt, men komme ind til den kerne som udløser følelsen.

Vi håber I har fået lyst at arbejde parforholdet hos Rødovre Terapicenter. Book en tid hos hen af vores kompetente og erfarne parterapeuter nedenfor.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Priser for parterapi, forløb og intensiv parterapi i Rødovre Terapicenter

Se priser på bagsiden af hver flip-box nedenfor:

Priser parterapi

Sessioner på 55 minutter og 75 minutter samt klippekort 7 * 75 minutter

Priser Parterapi

En session á 55 minutter: kr. 1.000,-

En session á 75 minutter: kr. 1.375,-

Forløb på 7 sessioner á 75 minutter kr. 7.500,- (spar 1.950,-)

Rabat 25% til studerende, pensionister og ledige

(dog kun 15% rabat på forløb)

Intensiv parterapi

Weekendforløb 8 sessioner eller 6 sessioner i Rødovre

Intensiv par terapi - priser inkl. moms

Weekendterapi i Blekinge: 12.500,- inkl. ophold og 4 måltider mad

To gange 3 sessioner  (á 55 minutter) i Rødovre: 5.000,- (spar 1.000,-)

15% rabat til studerende, pensionister og ledige