Find tereapeut og book en tid her!

Parterapi i Rødovre Terapicenter – hvad går parterapi ud på?

I Rødovre terapicenter vil en parterapeut hjælpe jeres parforhold godt på vej. I vil udvikle jeres evne til at kommunikere godt sammen og til at få mere nærvær og intimitet ind i jeres parforhold.

Parterapi kan blive et vendepunkt, hvis I fx oplever nedenstående i jeres samvær:

  • Skæv kommunikation (anklager, vrede, tavshed mv.)
  • For lidt tid sammen (“Han/hun er aldrig hjemme/har aldrig tid til..”)
  • Et dårligt fungerende sexliv
  • Manglende forventningsafstemning (“Jeg troede du..”)

Samtaleforløb – hvor længe er det?
Alt afhængig af hvor længe I har gået med problemerne og hvor fastgroede mønstrene er, vil et forløb typisk strække sig fra få til 7-14 samtaler. Det foregår her hos os i Rødovre Terapicenter, men ved særlige behov kan det ske hjemme hos jer.

Første samtale vil være en afklarende snak, hvor I fortæller om jer selv, og jeres udfordringer, og sammen kommer til klarhed over, hvad et forløb gerne skal føre til. Det er også her I vil fornemme om I har den fornødne tillid til at påbegynde en personlig proces sammen med en af vores parterapeuter. Fremadrettet i de kommende samtaler vil I arbejde med jeres temaer, og vi vil støtte jer til at skabe mere ægte kontakt og hjælpe jer til at håndtere konflikter på en konstruktiv måde med nye redskaber.

Den afsluttende samtale vil både være en evaluering af forløbet og en status på jeres parforhold. Her vil I evt. kunne aftale en samtale ud i fremtiden (f.eks. 1/2-1 år frem) hvor I kan komme og få et “partjek”.

Vi håber, at I har fået lyst til at booke en tid til en første samtale, så I får professionel støtte til at vende situationen til et godt, trygt og udviklende parforhold.

Birgitte Grønbech
Birgitte GrønbechPar- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach MPF
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech
Carsten GrønbechPar- og psykoterapeut, life-coach MPF
Læs mere om Carsten
Gertie Amby
Gertie AmbyPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed, MPF
Læs mere om Gertie

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Priser for parterapi, forløb og intensiv parterapi i Rødovre Terapicenter

Se priser på bagsiden af hver flip-box nedenfor:

Priser parterapi

1 session = 60 minutter - 1,5 session = 90 minutter samt klippekort 7 * 90 minutter

Priser Parterapi - inkl. moms

1 session á 60 minutter: kr. 1.000,- 1,5 session á 90 minutter: kr. 1.350,- Forløb på 7 sessioner á 90 minutter kr. 7.500,- (spar 1.950,-) Rabat 25% til studerende, pensionister og ledige (dog ikke rabat på forløb)

Intensiv parterapi

Weekendforløb 8 sessioner eller 6 sessioner i Rødovre

Intensiv par terapi - priser inkl. moms

Weekendterapi i Blekinge: 9.995,- inkl. ophold og 4 måltider mad To gange 3 timer  (i alt 6 sessioner á 60 minutter) i Rødovre: 5.000,- (spar 1.000,-) 15% rabat til studerende, pensionister og ledige