Find tereapeut og book en tid her!

Rødovre Terapicenter kan hjælpe parforholdet, når der er økonomisk pres og stress

Få støtte af en parterapeut til at komme igennem perioder hvor økonomien presser jeres parforhold

En dårlig økonomi kan ramme alle. Alligevel kan det føles det skamfuldt, pinligt og svært at håndtere. Måske så svært, at det kan være fristende at fortrænge problemerne og gemme hovedet i busken. Eller blive meget kontrolleret for at håndtere den frygt og uro, som kommer indeni. Som par agerer vi forskelligt og alene her kan der komme problemer. Hvis den ene part har brudt tilliden i form af overforbrug kan det også give problemer.

Det kan det være en god ide at bruge parterapi til at få en afklaring, kommunikation og proces på vejen med en mere sund økonomi og et fælles samarbejde om det. Helt generelt viser forskning i parforhold, at parforhold, der er velfungerende har bedre økonomi end gennemsnittet. Det skyldes sandsynligvis, at vi igennem parforholdet kan skabe en god sund livsramme og støtte hinanden både når vi tager økonomiske beslutninger, men også når vi skal tage nogle livsudviklende chancer, der på den lange bane giver bedre økonomi.

Derfor er en fælles tilgang til at håndtere udfordringer om økonomi også en lærerig proces der kan give jer en fælles platform til at få en god økonomi og tilværelse i fremtiden. Det er vigtigt at økonomien eller frygt for økonomiske problemer fx grundet arbejdsløshed eller konsekvenser af sygdom, ikke kaster en alvorlig skygge over jeres parforhold. Når parforholdet fungerer på en sund måde, kan I meget bedre håndtere jeres livsomstændigheder og vende situationen til en positiv udvikling.

Arbejdet med at styrke parforholdet og jeres økonomiske lederskab anbefaler vi sker i et forløb på 7 samtaler. Men et mindre antal sessioner kan også kunne give jer et positivt skub frem mod en bedre økonomi.

Vi håber I har fået lyst at arbejde parforholdet hos Rødovre Terapicenter. Book en tid hos hen af vores kompetente og erfarne parterapeuter nedenfor.

Birgitte Grønbech
Birgitte GrønbechPar- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach MPF
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech
Carsten GrønbechPar- og psykoterapeut, life-coach MPF
Læs mere om Carsten
Gertie Amby
Gertie AmbyPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed, MPF
Læs mere om Gertie

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Priser for parterapi, forløb og intensiv parterapi i Rødovre Terapicenter

Se priser på bagsiden af hver flip-box nedenfor:

Priser parterapi

1 session = 60 minutter - 1,5 session = 90 minutter samt klippekort 7 * 90 minutter

Priser Parterapi - inkl. moms

1 session á 60 minutter: kr. 1.000,- 1,5 session á 90 minutter: kr. 1.350,- Forløb på 7 sessioner á 90 minutter kr. 7.500,- (spar 1.950,-) Rabat 25% til studerende, pensionister og ledige (dog ikke rabat på forløb)

Intensiv parterapi

Weekendforløb 8 sessioner eller 6 sessioner i Rødovre

Intensiv par terapi - priser inkl. moms

Weekendterapi i Blekinge: 9.995,- inkl. ophold og 4 måltider mad To gange 3 timer  (i alt 6 sessioner á 60 minutter) i Rødovre: 5.000,- (spar 1.000,-) 15% rabat til studerende, pensionister og ledige