Find tereapeut og book en tid her!

Rødove Terapicenter kan hjælpe jer med at genoprette stærke bånd mellem jer efter en affære!

En parterapeut fra Rødovre Terapicenter kan hjælpe jer igennem utroskab til et bedre parforhold.

At gå bagom ryggen på sin partner og have en affære med en anden er utroskab. Følelser som chok, vrede og skam er typiske oven på afsløring af en affære. Det bliver en kilde til dyb mistillid til den utro partner og selvfølgelig efterlader det begge parter med en smerte. For nogle par bliver det afslutningen på parforholdet fordi det føles for smertefuldt og umuligt at vende tilbage. Men der er også mange der vil se utroskaben som en mulighed for at få styrket parforholdet.

Rødovre Terapicenter tilbyder hjælp til par, der gerne vil genoprette parforholdet efter utroskaben. Forudsætningen er at begge parter er villige til at ville vende affæren ryggen. Ikke glemme eller benægte den, men bruge den som afsæt til at  genopbygge tillid og tilknytning. En affære må ses som et alvorlig tillidsbrud og brud på det trygge bånd i parforholdet. Vi arbejder derfor med at hele den tilknytningsskade, som utroskab giver i parforholdet.

I et forløb med parsessioner hjælper vi jer med at få forståelse for årsager til affæren, så I også kan fokusere på at undgå at stå i samme situation igen. Helt overordnet er der forskellige områder der fører til affærer:

  • problemer i forholdet (reaktion på undertrykte følelser og mangel på følelse af være værdsat)
  • individuelle psykologiske impulser og trang til at bevise tiltrækningsevne og attraktivitet eller et dobbeltliv eller handlemønster der begyndte før parforholdet
  • eksistentielle udfordringer der skaber en flugttrang og fokus over mod andre end partneren.

Hvis man ikke er bevidst om hvad, der giver ægte næring kan en affære sammenlignes som at spise slik og erstatte det med den sunde kost. Det giver bare ikke rigtig næring men tomme kalorier til vores ægte menneskelige behov for at knytte os og forpligte os til et andet menneske.

Selv om vi som udgangspunkt anser det som et tillidsbrud, er det vigtige udgangspunkt for os som parterapeuter, at vi faciliterer processen ud fra en respektfuld forståelse for jeres kontakt og følelsesmæssige bånd. For give liv til et stærkere parforhold ønsker vi at hjælpe jer til at hele skaderne og også hjælpe jer til at forstå det, som har ledt til de problemer, der har været i parforholdet.

Der er til gengæld meget godt at hente ved at opbygge et trygt og respektfuldt forhold til sin partner og gennem tiden opbygge stærke bånd, der giver mulighed for at leve et liv der skaber robusthed, udvikling, god økonomi, livsudfoldelse foruden et godt familieliv.

Med en dybere forståelse for jeres indbyrdes forhold kan du og din partner:

  1. Forstå dine egne følelsesreaktioner og tage ansvar for dem
  2. Blive bedre træde ind i pardansen og genopbygge jeres intimitet og sunde dynamik
  3. Møde din partners behov med empati og få det samme tilbage
  4. Få tillid og tryghed tilbage i parforholdet.

Arbejde med utroskab kan tage fra få til 20-30 sessioner alt efter hvor indgroede og komplicerede de underliggende personlige og tilknytningsmæssige processer er. Vi håber at I har fået lyst at arbejde med parforholdet hos Rødovre Terapicenter. Book en tid hos hen af vores kompetente og erfarne parterapeuter nedenfor.

Birgitte Grønbech
Birgitte GrønbechPar- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach MPF
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech
Carsten GrønbechPar- og psykoterapeut, life-coach MPF
Læs mere om Carsten
Gertie Amby
Gertie AmbyPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed, MPF
Læs mere om Gertie

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Priser for parterapi, forløb og intensiv parterapi i Rødovre Terapicenter

Se priser på bagsiden af hver flip-box nedenfor:

Priser parterapi

1 session = 60 minutter - 1,5 session = 90 minutter samt klippekort 7 * 90 minutter

Priser Parterapi - inkl. moms

1 session á 60 minutter: kr. 1.000,- 1,5 session á 90 minutter: kr. 1.350,- Forløb på 7 sessioner á 90 minutter kr. 7.500,- (spar 1.950,-) Rabat 25% til studerende, pensionister og ledige (dog ikke rabat på forløb)

Intensiv parterapi

Weekendforløb 8 sessioner eller 6 sessioner i Rødovre

Intensiv par terapi - priser inkl. moms

Weekendterapi i Blekinge: 9.995,- inkl. ophold og 4 måltider mad To gange 3 timer  (i alt 6 sessioner á 60 minutter) i Rødovre: 5.000,- (spar 1.000,-) 15% rabat til studerende, pensionister og ledige