Find tereapeut og book en tid her!

Få et partjek i Rødovre terapicenter så I passer på kærlighedslivet

Måske går det meget godt, men kærlighedslivet er sat lidt i baggrunden? Måske har det travle hverdagsliv sat parforholdet på automatpilot? Et rum til nærvær vil give jer nogle opmærksomheder om hinanden som ellers ikke kommer frem i en travl hverdag.

Alt i livet har brug for at blive vedligeholdt. Det gælder også parforholdet. Desværre går mange for længe med ophobede frustrationer, som der kunne være gjort noget ved. Men som uberørte kan blive en konfliktsituation.

’Partjek’ er for jer som gerne vil være i et udviklende forhold i de mange forskellige faser i livet. Hvad enten I har været sammen 1-5-10 år, eller længere. Vi vil sammen undersøge hvilke resurser og styrker I har, og samtidig kigge på de bekymringer og udfordringer I oplever i jeres parforhold. De er alt sammen markører på noget der kan håndteres til et mere tillid, kærlighed, respekt og udvikling.

Alt afhængig af det I beskriver vil I få hjælp til at kommunikere bedre sammen, slippe dårlige mønstre, arbejde med indlevelse og empati og få styrket intimiteten i jeres forhold.

  1. samtale vil blive brugt til at se på hvad der fungerer bedst i jeres forhold, og hvad der skaber størst frustration.
  2. samtale vil vi arbejde med de udfordringer I har alt efter hvad det er, f.eks; kommunikation, prioriteter, intimitet eller samarbejde.

Et partjek kan strække sig over 1-3 gang alt efter situationen og om I har været hos os før. Vi anbefaler minimum to samtaler til også at kunne følge op på ønsket om at implementere nogle ændringer.

Har I fået lyst til give jeres parforhold et partjek, hos en af vore professionelle parterapeuter i Rødovre Terapicenter, så er I velkomne til at booke tid nedenfor.

Birgitte Grønbech
Birgitte GrønbechPar- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach MPF
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech
Carsten GrønbechPar- og psykoterapeut, life-coach MPF
Læs mere om Carsten
Gertie Amby
Gertie AmbyPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed, MPF
Læs mere om Gertie

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Priser for parterapi, forløb og intensiv parterapi i Rødovre Terapicenter

Se priser på bagsiden af hver flip-box nedenfor:

Priser parterapi

1 session = 60 minutter - 1,5 session = 90 minutter samt klippekort 7 * 90 minutter

Priser Parterapi - inkl. moms

1 session á 60 minutter: kr. 1.000,- 1,5 session á 90 minutter: kr. 1.350,- Forløb på 7 sessioner á 90 minutter kr. 7.500,- (spar 1.950,-) Rabat 25% til studerende, pensionister og ledige (dog ikke rabat på forløb)

Intensiv parterapi

Weekendforløb 8 sessioner eller 6 sessioner i Rødovre

Intensiv par terapi - priser inkl. moms

Weekendterapi i Blekinge: 9.995,- inkl. ophold og 4 måltider mad To gange 3 timer  (i alt 6 sessioner á 60 minutter) i Rødovre: 5.000,- (spar 1.000,-) 15% rabat til studerende, pensionister og ledige