Find tereapeut og book en tid her!

Rødovre Terapicenter tilbyder hjælp til samarbejde om børn

Det er ikke altid let at være enige om børneopdragelsen. Måske skaber det konflikter mellem jer? Måske går eller er I i skilsmissetanker og mærker at samarbejdet omkring børn, økonomi og praktiske forhold slår knuder? Måske er I et par med delebørn og oplever jeres forskellige tilgang til børnene som noget, der splitter jer.

Uanset hvilken konstellation I er i, om der er tale om skilsmisse eller uenighed får det konsekvenser for børnene, hvis de oplever, at de bliver gidsler i jeres konflikt. Set fra børneperspektiv er det vigtigt, at barnet oplever sammenhæng i sit liv, og at barnet ikke skal holde glæde og sorg hemmeligt.

  • At det er tilladt at fortælle mor, at der var rigtig dejligt hjemme hos far.
  • Eller at det oplever at der er enighed om de ja’er og nej’er børnene får i hverdagen.
  • At der er balance i forhold til hvordan I kan håndtere dine og mine børn uden at det ender med en større krise hvor I mister samhørighed, respekt og kærlighed mellem jer.

Det er ikke nemt at håndtere forskellighed i tilgangen til børneopdragelse, regler, kommunikation mv. Det er helt vitalt at arbejde med skabe en fælles front og en god fælles forståelse for de udfordringer I står med. Hvis I gør det kan jeres situation vendes til en win-win situation hvor både parforholdet og jeres familieliv med børnene bliver godt, trygt og udviklende.

Hvis I har fået lyst at arbejde med at skabe gode rammer for jer selv og børnene står vores fire psykoterapeuter i Rødovre Terapicenter klar. Se nedenfor!

Birgitte Grønbech
Birgitte GrønbechPar- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach MPF
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech
Carsten GrønbechPar- og psykoterapeut, life-coach MPF
Læs mere om Carsten
Gertie Amby
Gertie AmbyPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed, MPF
Læs mere om Gertie

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Priser for parterapi, forløb og intensiv parterapi i Rødovre Terapicenter

Se priser på bagsiden af hver flip-box nedenfor:

Priser parterapi

1 session = 60 minutter - 1,5 session = 90 minutter samt klippekort 7 * 90 minutter

Priser Parterapi - inkl. moms

1 session á 60 minutter: kr. 1.000,- 1,5 session á 90 minutter: kr. 1.350,- Forløb på 7 sessioner á 90 minutter kr. 7.500,- (spar 1.950,-) Rabat 25% til studerende, pensionister og ledige (dog ikke rabat på forløb)

Intensiv parterapi

Weekendforløb 8 sessioner eller 6 sessioner i Rødovre

Intensiv par terapi - priser inkl. moms

Weekendterapi i Blekinge: 9.995,- inkl. ophold og 4 måltider mad To gange 3 timer  (i alt 6 sessioner á 60 minutter) i Rødovre: 5.000,- (spar 1.000,-) 15% rabat til studerende, pensionister og ledige