Find terapeut og book en tid her!

Rødovre Terapicenter støtter jer til en bedre kommunikation, der understøtter respekt, ligeværdighed og kærligheden mellem jer

Har I problemer med kommunikationen, der efterlader jer i skænderier og anklager? Eller vil I bare styrke jeres handlekompetencer i at kommunikere?

I Rødovre Terapicenter hjælper vi ofte vores klienter med at styrke kommunikationen. Den måde vi kommunikerer på handler ofte om en kompliceret proces af uafsluttede gamle hændelser, utryghed, tillærte kommunikationsformer fra barndommen og en frygt for at fortælle hvad der virkelig foregår indeni.

Kommunikationen har således flere lag af både det ydre overfladelag og den indre følte og oplevede fornemmelse. Den indre følte fornemmelse kan pludseligt, overaskende og med stor styrke resultere i at kroppen reagerer som i en stress-reaktion. Hvis vi agerer ud fra kamp-flugt-eller stivne adfærd frem en rolig, konstruktiv og respektfuld dialog bliver kommunikationen hurtig dysfunktionel. Stressreaktionen rummer ikke plads til empati og lydhørhed. Mon ikke alle par kender situationer, hvor vi ender i skænderier og dårlig kommunikation, hvor vi bliver alt for meget af dét, der hæmmer god kontakt: Fx alt for anklagende, alt for dominerende, alt for undertrygt, alt for offer-agtig….?

Der er ikke noget galt i at komme op og skændes eller diskutere, så længe I hurtigt kommer videre og kan give hinanden en undskyldning, et kram, et ægte smil og en ny samhørighedsfølelse. Men det er usundt hvis det fører til brud på samhørigheden i dage eller uger eller mere? Så er det en alarmklokke der ringer og fortæller jer at I har brug for hjælp fra en parterapeut.

Har I fået lyst at arbejde med jeres kommunikation? Så kontakt en af Rødovre Terapicenters parterapeuter nedenfor og book en første tid.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Priser for parterapi, forløb og intensiv parterapi i Rødovre Terapicenter

Se priser på bagsiden af hver flip-box nedenfor:

Priser parterapi

Sessioner på 55 minutter og 75 minutter samt klippekort 7 * 75 minutter

Priser Parterapi

En session á 55 minutter: kr. 1.000,-

En session á 75 minutter: kr. 1.375,-

Forløb på 7 sessioner á 75 minutter kr. 7.500,- (spar 1.950,-)

Rabat 25% til studerende, pensionister og ledige

(dog kun 15% rabat på forløb)

Intensiv parterapi

Weekendforløb 8 sessioner eller 6 sessioner i Rødovre

Intensiv par terapi - priser inkl. moms

Weekendterapi i Blekinge: 12.500,- inkl. ophold og 4 måltider mad

To gange 3 sessioner  (á 55 minutter) i Rødovre: 5.000,- (spar 1.000,-)

15% rabat til studerende, pensionister og ledige