Find terapeut og book en tid her!

Rødovre Terapicenter kan støtte jeres parforhold ved sygdom, diagnoser eller mén fra ulykker!

Føler I at den ene partners sygdom eller ulykke påvirker hverdagen? Så kan det være en god ide at få støtte fra en parterapeut til at tale om det svære, og finde en vej der kan bære jer igennem.

Når en er ramt af sygdom, diagnoser og ulykke påvirkes parforholdet og familien. Det kan være problemer med psykiske/mentale diagnoser som asperger og borderline, alvorlige sygdomme eller invaliderende men fra ulykker.

Situationen forværres hvis I ikke får talt åbent og ærligt ud og måske ender med at gå skridt væk fra hinanden frem for at støtte hinanden. Det at bære hinandens sorg og byrde gør livet lettere, men det bliver svært hvis der ikke er et autentisk rum til at dele med hinanden. Og det kan være så problematisk og uvant med sygdom og ulykke, at det er svært at snakke om. Men hvis vi beskytter den ene part uden at tage hensyn til os selv, giver det en uligevægt, der kan gøre det endnu sværere at rumme problemerne og de udfordringer, der følger.

Kærligheden er den drivkraft, der ofrer egoet og selvet for at støtte og hjælpe den anden, når noget er svært. Derfor bliver det også vigtigt at finde plads til jeres kærlighedshistorie og dét, der har bundet jer sammen hidtil. “Kærligheden kan ikke købes og ikke sælges, men den har sin pris” skrev psykoterapeuten Bent Falk engang en lille bog om. Og i hans bog af med samme titel findes også nogle rigtig gode råd til samtaler i svære livskriser. Samtalerne skal bære og nære båndet mellem jer, men I kan ikke frelse eller fikse det svære.  Det er om at tage ansvar for de følelser, der kan bygge bro midt i alt det svære. Og dette er lettere sagt end gjort, og derfor er det godt at søge professionel støtte hvis I kommer til at stå alene med byrderne.

Det er også vigtigt at kende og tale om de grænser I skal sætte og opgavefordelinger I skal lave, så I tager mest muligt hensyn til hinanden.  Det vil forebygge, at I får mere ubalance end dét situationen I forvejen giver jer. Angst, bekymrings- og negative tanker kan kredse i cirkler og virke drænende, og det er vigtigt at få luft og finde små og store løsninger, så I kan være praktiske og løsningsorienteret og få hverdagen til at fungere.

Har I fået lyst at komme til samtaler for at skabe et rum til at nå hinanden gennem samtaler om de svære ting, så vel mødt hos en af Rødovre Terapicenters fire par- og psykoterapeuter.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Priser for parterapi, forløb og intensiv parterapi i Rødovre Terapicenter

Se priser på bagsiden af hver flip-box nedenfor:

Priser parterapi

Sessioner på 55 minutter og 75 minutter samt klippekort 7 * 75 minutter

Priser Parterapi

En session á 55 minutter: kr. 1.000,-

En session á 75 minutter: kr. 1.375,-

Forløb på 7 sessioner á 75 minutter kr. 7.500,- (spar 1.950,-)

Rabat 25% til studerende, pensionister og ledige

(dog kun 15% rabat på forløb)

Intensiv parterapi

Weekendforløb 8 sessioner eller 6 sessioner i Rødovre

Intensiv par terapi - priser inkl. moms

Weekendterapi i Blekinge: 12.500,- inkl. ophold og 4 måltider mad

To gange 3 sessioner  (á 55 minutter) i Rødovre: 5.000,- (spar 1.000,-)

15% rabat til studerende, pensionister og ledige