Vælg terapeut og book en tid!

Psykoterapi giver dig et rum til at forstå hvordan du kan trives bedre

Lær at håndtere dårlige mønstre, lavt selvværd og stressbelastninger! Få plads til at rumme svære livssituationer i Rødovre Terapicenter.

Psykoterapi er fortrolige samtaler. I sessionerne får du en professionel sparring, så du bedre kan håndtere dine udfordringer i privat- og arbejdsliv. Vores klienter plejer at føle det mere håbefuldt og håndterbart efter en session med en psykoterapeut i Rødovre Terapicenter.

De små og store spørgsmål – alt kan bringes op

Hvad er det der gør at jeg kommer ud i situationer, som giver stress, angst, voldsom vrede, kontrol- eller afhængighedsadfærd ? Hvorfor får jeg en dyb afmagt og følelse af at mislykkes? Er der udefrakommende krav og rammer, som kræver for meget af mig? eller har jeg har tendens til at kræve for meget af mig selv? Hvorfor kan jeg ikke sige fra, når det er dét, der er bedst for mig?

Balancen mellem at passe på dig selv (din integritet) og tage hensyn til andre (samarbejde) er vigtig for at kunne håndtere det moderne liv. Et liv, hvor vi generelt stiller høje krav til os selv og andre og hvor tempoet er skuet op i et højt gear. Hvad enten vi er arbejdende børnefamilier, eller vi ikke har arbejde eller familie, er det vigtigt at kunne passe på din egen integritet og gøre de gode ting for dig selv. Ellers kan det føre dig i en ubalance, hvor du mistrives. Det kan påvirke din rolle som partner, ven, forældre og/eller kollega. Eller det kan påvirke din adfærd og de valg du foretager. Samtaler med en af vore psykoterapeuter kan hjælpe dig med at få en sund overenstemmelse mellem dét du har føler og har behov for – og de valg du gør dig.

Det kan også være livskriser med sygdom eller død som møder dig i din tilværelse. Andre gange er det ekkoet fra en svær barndom det der påvirker din aktuelle trivsel. Også her kan Rødovre Terapicenters psykoterapeuter hjælpe dig videre. Det samme gælder, hvis du føler dig forvirret eller presset i livets overgange – fra ung og vild til moden og ansvarlig, fra ung voksen til midaldrende? Hvorfor føler jeg mig alene? Hvad sker der når jeg indimellem rammes af livets meningsløshed, ensomheden eller frygten for det punktum som døden sætter?

Samtaler med en psykoterapeut i Rødovre Terapicenter

I Rødovre Terapicenter bliver hver session en fortrolig samtale, hvor din psykoterapeut skaber en professionel ramme for samtalen. Du får en oplevelse af at blive lettet, være klogere på dig selv og at problematiske reaktioner, indre mistrivsel, forholdet til andre eller et andet tema er håndteret som et skridt på vejen mod mere frihed. Vores grundsyn i Rødovre Terapicenter er, at alle har værdi og det er vigtigt for os at understøtte din positive trivsel under de livsforhold du har.

Book en tid hvis du har fået lyst at møde en af os – du får mere indsigt hvad vi hver især kan hjælpe med – længere nede på siden. Læs evt mere om specielle temaer nedenfor.

Bekæmp stress
Ud af depression
Et godt kærlighedsliv
Vredeshåndtering
Ud af ensomhed
Håndter angst
Ud af afhængighed
Igennem sygdom
Igennem sorg
Samtaler & tro

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Gertie Amby
Gertie AmbyPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed, MPF
Læs mere om Gertie
John Hansen
John HansenPar- familie og psykoterapeut, Supervisor MPF
Læs mere om John
Birgitte Grønbech
Birgitte GrønbechPar- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach MPF
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech
Carsten GrønbechPar- og psykoterapeut, life-coach MPF
Læs mere om Carsten

Priser for psykoterapi i Rødovre Terapicenter

Se bagsiden af flip-boxen nedenfor:

Priser

Psykoterapi - coaching - stresscoaching - 1 session = 60 min.

Priser individuelle samtaler

1 session á 60 minutter: 800 kr. Forløb 7 sessioner: 4.800 kr. (spar 800,-) Rabat 25% til studerende, pensionister og ledige, dvs pris 600 kr./session. (dog ikke rabat på forløb)