Find terapeut og book en tid her!

Psykoterapi mod afhængighed i Rødovre Terapicenter

Med psykoterapi kan du lære at håndtere afhængighed til mad, sex, alkohol, arbejde, spil mv.

Rødovre Terapicenter tilbyder samtaleterapi mod afhængighed. Sammen med terapeuten skaber du en arbejdsalliance, hvor vi fokuserer på problemerne og de oplevelser der kan ligge til grund for at du har udviklet en afhængighed. Typisk dækker misbrug over en flugt fra ubehagelige følelser og over smerte, sorg og angst, som ikke er blevet set og mødt, da du var barn.

Ved at møde dine dybe behov og undertrykte følelser bliver du mere helstøbt. Hermed kan du langsomt opbygge din balance og råstyrke igen. Hjernens og kroppens biokemi påvirkes når dine følelsesmæssige tilstande bedres og det blive lettere at være i verden uden “stoffet”.

Afhængighed er belastende og har mange ansigter

At leve dagligt med en afhængighed og dermed tab af selvkontrol er en stor belastning. Det kræver ofte tid og energi at få tilfredsstillet trangen efter det som man er afhængig af. Det kan fx være arbejde, sukker, alkohol, stoffer, spil eller pornografi.

Uden samtaleterapi mod afhængighed kan trangen efter “stoffet” blive kraftigere og kraftigere og du begynder langsomt at gå på kompromis med dine værdier. “Stoffet” bliver det vigtigste og alt andet kommer i anden række og de negative konsekvenser af misbruget forøges betragteligt.

Sæt en stopper for et liv på en deroute og find en mere frugtbar vej til at få gode stoffer og glæde ind i livet. Se mere om vore fire psykoterapeuter og book en tid nedenfor.

Hvis du har fået lyst til at arbejde dig ud af din afhængighed med en psykoterapeut i Rødovre Terapicenter er du velkommen til kontakte en af vore terapeuter eller booke en tid nedenfor.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Priser for psykoterapi i Rødovre Terapicenter

Se bagsiden af flip-boxen nedenfor:

Priser

Psykoterapi - coaching - stresscoaching - 1 session = 55 min.

Priser individuelle samtaler

1 session á 55 minutter: 800 kr.

Forløb 7 sessioner: 4.800 kr. (spar 800,-)

Rabat 25% til studerende, pensionister og ledige, dvs pris 600 kr./session.

(dog ikke rabat på forløb)