Intensiv parterapi – hvorfor det?

Nogle gange er vi kommet langt væk fra hinanden og det kan være svært at forbinde os, da dybe sår eller problemstillinger forstærker kløften mellem os. En normal session på 60-90 minutter er ganske givende i mange tilfælde, men måske oplever I, at det kan være rart at fordybe jer med mere tid til hinanden?

Intensiv parterapi?

Det kan vi hjælpe jer med i Rødovre Terapicenter. Her har vi to forskellige tilbud til jer, der gerne vil fordybe jer mere i par-samtalen end i en enkelt session. Enten kan I booke en parweekend i Blekinge, hvor vi kommer i dyden hen over lørdag og søndag formiddag med jeres par-dynamik, kommunikation, problemer og måder at få talt og prioriteret hinanden på. De mange par, der har været på parweekend i Blekinge ser det både som en udviklende oplevelse, men nyder også at være væk sammen og blive forkælet med god mad og have mulighed for at tage på ture i den dejlige sydsvenske natur.

To sessioner á tre timer  i Rødovre

I vores lokaler i Rødovre har I mulighed for at tage mere tid til at fordybe jer i parforholdet. I kan vælge en intensiv dag eller fordele sessionerne over to dage. Vælger I en dag, kan I også få plads til en pause med gåtur og tage ud at spise sammen. Vælger I at fordele de seks timer over to dage, giver det jer mulighed at fordybe jer i parforholdet hen over to dage med en pause til at øve jer i at deeskalere de mønstre der er kortlagt. Dét vi ønsker, er at komme forstå og håndtere konflikter/problemer, der kræver mere tid end den I har til rådighed i hverdagen.

Læs mere om Intensiv Parterapi i Rødovre

I bor i en lejlighed 50 m fra terapilokalet. Lejligheden er en ældre hyggelig lejlighed med køkken, bad, sauna og adgang til den dejlige sydsvenske natur. I et weekendforløb kan I ankomme fredag eftermiddag/aften og kan vågne op lørdag morgen til en lækker morgenmadsbakke.

Et forslag til programmet er her (I er velkomne til at komme med ønsker til en anden tidsplan)

  • Lørdag kl. 9.30 begynder vi formiddagens terapisession. I bliver ledt gennem en proces, hvor I har mulighed for at åbne op og arbejde med de problemer der hæmmer jeres tilknytning, kommunikation og kærlighedsliv. Jeres parterapeut har en stor faglig indsigt i hvordan kommunikation, konflikter, følelser og tilknytningsmønstre påvirker parforholdet. I får gode erfaringer og redskaber som I kan afprøve og tage med jer.
  • Ca 12.30 holder vi en frokostpause der varer 3 timer så I fx kan gå en tur, svømme eller bare slappe af. I får en dejlig frokost.
  • Om eftermiddagen kl 15.30-18.00 har vi en ny session og kommer som regel ind i en dyb arbejdstilstand, der giver gode muligheder for at få løst op for det der ligger bag jeres problemer.

Om aftenen kan I enten selv lave mad i lejlighedens køkken eller tage til ind til en af de omkringliggende byer og spise på restaurant (ca. 20 km fra lejligheden).

Søndag morgen får I igen serveret morgenmad og vi laver en afsluttende terapisession hvor vi også taler om de fokuspunkter, der er nødvendige for at I får opbygget nye vaner og måder at være på i fht. til jeres fælles liv. Inden I tager hjem søndag får I serveret frokost.

Samlet set koster pakken til 12.500,- (15% rabat til studerende, pensionister og ledige) og I får følgende:

  • To nætters ophold i lejlighed med køkken, badeværelse, sauna i dejlige Sydblekinge.
  • To morgenmadsserveringer, to frokostserveringer og frugt/kage/te/kaffe.
  • Otte timers parterapi med en erfaren parterapeut
  • Mulighed for at forlænge opholdet ved at komme torsdag og/eller blive til mandag

Det er også muligt at booke på andre tidspunkter end i weekender. Kontakt par- og psykoterapeut Birgitte Grønbech for at høre nærmere om intensiv parterapi Blekinge.

Telefon +45 21 78 84 42, E-mail Birgitte@rodovre-terapicenter.dk

Kontakt os for mere information

5 + 1 = ?

De planlagte weekender for 2023 er ikke fastlagt. Men I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om en specifik weekend.

Intensiv parterapi i Rødovre! Oplever I en krise, der kræver intens håndtering med parterapi?

Vi tilbyder seks timers parterapi fordelt på to tidspunkter på en dag eller over to dage i Rødovre Terapicenter, hvor I kan fordybe jer i konflikten og de underliggende mekanismer, der får jer ud af kontakt og forbundethed. Det kan fx være i situationer hvor I har meget svært ved at komme igennem en konflikt, ved et kæmpe tillidsbrud eller i en situation hvor I bare ønsker tid til fordybende samtaler under tryg facilitering af en parterapeut.

Det kan føles helt umuligt og svært at genfinde den dybe tillidsfulde kontakt, hvis båndet mellem os er bristet. Det kan ligedeledes være svært at få skabt rummet og forudsætningerne for den gode sårbare samtale derhjemme. Giv førstehjælp til forholdet, så I igen kan finde takten og udvikle kærlighedslivet på ny.

Book en tid hos enten Gertie eller Birgitte nedenfor og få plads til at gå i dybden med jeres parforhold i en tidsramme på 2 gange 2,5 timer fordelt på en eller to dage!

Kom hurtigt i forløb med en kompetent, erfaren og uafhængig psykoterapeut

Vi er tre erfarne psykoterapeuter som tilsammen sikrer jer en mulighed for at komme hurtigt igang med et forløb. Vi arbejder ud fra en stor indsigt i terapeutiske processer og har altid radaren rettet mod den virkelighed vores klienter oplever. Sammen med klienterne skaber vi positiv udvikling, baseret på et ærligt og helhjertet engagement!

Birgitte Grønbech MPF

EFT Par- og psykoterapeut

Gertie Amby MPF

Par- og psykoterapeut

Se video Send email 27 26 58 01 bestil tid

Carsten Grønbech, MPF

Par- og psykoterapeut

© Copyright 2024 - Rødovre Terapicenter