Få et godt kærlighedsliv med psykoterapi

Er du en af de mange, som har udfordringer i dit kærlighedsliv? Så kan du med støtte fra en psykoterapeut i Rødovre Terapicenter få hjælp til et bedre kærlighedsliv, hvad enten du er single eller i et parforhold.

Med psykoterapi-sessioner vil du få hjælp til få helet fortidens sår og skrammer, som ofte er en spejling af de problemer, du har her og nu. Det er nemlig altid i en eller anden forstand din fortid, der spænder ben i kærlighedslivet. Det kan være mønstre du har med dig fra din opvækst eller fra et tidligere parforhold. Du vil få hjælp til at blive mere tryg ved dig selv og din omverden og på denne måde få afkodet dine udfordringer i kærlighedslivet.

  • Er du træt af at være alene?
  • Er du træt af gang på gang at støde ind i den forkerte kæreste?
  • Er du træt af at afvise eller selv blive afvist?
  • Er du træt af dårlig kommunikation mellem dig og din eks?
  • Oplever du, at de samme destruktive mønstre bliver ved med at præge dit kærlighedsliv?

Så er psykoterapi helt sikkert noget, som vil kunne bringe dig på sporet af det kærlighedsliv, du ønsker dig. Der er håb forude.

Har du fået lyst at arbejde kærlighedslivet? Så book en tid hos hen af vores kompetente og erfarne parterapeuter nedenfor.

Kom hurtigt i forløb med en kompetent og erfaren psykoterapeut

Vi er tre erfarne psykoterapeuter som tilsammen sikrer jer en mulighed for at komme hurtigt igang med et forløb. Vi arbejder ud fra en stor indsigt i terapeutiske processer og har altid radaren rettet mod den virkelighed vores klienter oplever. Sammen med klienterne skaber vi positiv udvikling, baseret på et ærligt og helhjertet engagement!

Birgitte Grønbech MPF

EFT Par- og psykoterapeut
Certificeret Stresscoach

Læs mere om Birgitte

Gertie Amby MPF

Par- og psykoterapeut

Carsten Grønbech, MPF

Par- og psykoterapeut

Psykoterapi – samtaler håb for et godt kærlighedsliv

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

© Copyright 2024 - Rødovre Terapicenter