Find terapeut og book en tid her!

Har I brug for et partjek, redskaber til at kommunikere bedre eller hjælp fordi jeres parforhold er i krise? Så står vi klar til at hjælpe jer i Rødovre terapicenter.

Mange mennesker oplever kriser, når de kommer lidt op i alderen. Typisk sker der et skift, når man fylder 40-50-60 år. Perioder i ens liv som også stærkt kan påvirke parforholdet og ens nære relationer. Vi oplever i Rødovre terapicenter, at par i den pågældende aldersgruppe, som måske har været gift i en del år, får problemer i deres parforhold.

Grundene kan være mange; som 40 årig står du midt i livet og kan have brug for at kigge på, hvordan dine karrieremuligheder kan udvikle sig. Du føler måske at det er på tide at vælge, om du skal tage noget efteruddannelse eller udvikle dig på anden vis. En vis desperation kan indfinde sig, også i forhold til at du ikke længere føler dig helt så ung mere og ikke længere kan det samme som da du var 25. Parforholdet kan måske stå lidt i stampe, I får ikke kommunikeret om det I ønsker eller savner, de samme konflikter og triggere opstår, og intimiteten og sexlivet er heller ikke det samme.

Når du kommer til de 50 er det endnu mere markant. Børnene er ved at flyve fra reden, du er måske bange for at miste dit job, og mange ting føler du er ’på høje tid’. Sølvbryllupsalderen – en fase, hvor en del går i panik og føler at der er mere at kigge tilbage på end frem imod? Du spørger dig selv: Hvad skal jeg med resten af mit liv? Utroskab er desværre ikke en sjælden foreteelse. Hvis ikke I får talt om det åbent med hinanden, kan det få sit eget liv inden i jer og til sidst føre til den såkaldte affære, der kan være så ødelæggende for parforholdet.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Parterapi med en par- og psykoterapeut nær Greve

Som 60 årig begynder I at se i øjnene at seniorlivet ligger lige rundt om hjørnet. Det kan kalde på mange tanker og følelser. Her kan det også være vigtigt at få talt om de bekymringer, men også de drømme I hver især sidder med. Heldigvis er der statistisk set flere, som bliver sammen når de kommer op i denne alder, men desværre ser vi også parforhold, som primært har holdt sammen pga hjemmeboende børn og ikke har brugt tid på at dyrke tosomheden.

At få genskabt gløden og de fælles drømme kan være livgivende og nødvendigt, hvis I skal få et skønt og udviklende seniorliv – og kunne nyde eventuelle børnebørn sammen langt ind i jeres alderdom.

At se alle disse forhold i øjnene og få et partjek eller et længere forløb hos os i Rødovre terapicenter kan gøre underværker for jeres kærlighedsliv og parforhold.
Vi har stor erfaring med at tale om både de eksistentielle livskriser, om længsler og behov som man ikke tør ,eller kan finde ud af, at tale med sin partner om. Vi har ligeledes stor erfaring i at yde hjælp, når utroskab har været en realitet og i det hele taget god erfaring med at få set på jeres kærlighedsliv og familieliv med friske øjne.

Vi tilbyder både online konsultationer og samtaler i vores indbydende lokaler på Rødovrevej. Turen fra Ballerup til Rødovre terapicenter tager kun ca. 12 minutter i bil, og der er fine parkeringsmuligheder på stedet.