Find terapeut og book en tid her!

Tæt på Brønshøj kan Rødovre Terapicenter hjælpe jer videre med problemerne i jeres parforhold. Mærker I, at I er låst fast i nogle mønstre, der er svære at bryde ud af ? Så er parterapi en professionel støtte, der kan få jeres parforhold til at blive mere levende igen.

I livets mange epoker og overgange bliver vi som mennesker udfordret. Det gælder også i parforholdet. Nogle perioder er gode og lette at håndtere, og andre bliver udfordrende. I Rødovre Terapicenter oplever vi typisk, at par kommer med mangeartede problemer, men fællesnævnere er udfordringer som en lav gnist i forholdet, konflikter der gentager sig, mere vrede eller mere tilbagetrækning, følelse af at være begrænset, mindre intimitet og sex, forskellige holdninger til vigtige ting i livet, dine-mine børn konflikter osv.

Som forskning i parforhold viser, så kan det gode parforhold blive en base, der skaber udgangspunkt for ro, sundhed, god økonomi, livsudfoldelse, styrkelse af vores personlige udvikling og en plads til at have det sjovt og udfolde sin nysgerrighed og fællesskabsfølelse. Selvfølgelig har alle par deres unikke behov og syn på hvordan. Men en ting er sikkert: mennesker der lever i gode parforhold er bedre til at håndtere livet, fordi basen giver mulighed for at lade op og blive bygget op.

Derfor arbejder vi som parterapeuter i Rødovre Terapicenter med at fjerne forhindringer, for at I kan trives og være en tryg base for hinanden. Det kan være et arbejde, der er begrænset til få sessioner og andre gange tager det et eller flere forløb af 7 gange. Uanset hvad, så er det jo vigtigt at arbejde for både ens egen og sin partners trivsel. Og også tænke på hvordan I som voksne er med til at præge jeres børn og deres evne til at være i relationer gennem dét, de oplever i jeres parforhold.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Parterapi med fokus på at udvikle jer som mennesker

Vi mennesker har brug for at udvikle os i et trygt fællesskab. Se bare på mor-far og barn udviklingen. Sådan er vi genetisk kodet til at udvikle os. At udvikle sig sammen med sin partner er den voksnes fine udgangspunkt for at udvikle mere social og følelsesmæssig kompetence. At turde mere og holde sig mindre tilbage.

At få det I hver især har brug for og mærke jer selv og jeres krop bedre sammen med jeres partner. At få mærket og afladet (beroliget?) jer selv, så I agerer rent og respektfuldt overfor jeres partner, jeres børn og jeres andre relationer i familie, vennekreds og på jobbet.

En investering i parforholdet er således ikke kun noget, der giver afkast i forhold til de konkrete problemer. Det giver også afkast i forhold til jeres selvværd og syn på jer selv og andre. Det giver en forstærket fornemmelse for at agere i kontakten med andre mennesker og en viden om hvad jeg skal gøre når tillidens bånd strammes eller brydes.

Det bliver kort sagt en mulighed for at få en mere effektiv og dynamisk tilgang til at være menneske i alle mulige sammenhænge med rod i parforholdet.

I er velkomne i Rødovre Terapicenter. Hvis I har fået lyst til at aftale en tid hos en af os, kan I booke en tid eller ringe og få svar på jeres spørgsmål. Vi brænder for at hjælpe par derhen, hvor der er vækst, mere liv og glæde.