Find terapeut og book en tid her!

Rødovre Terapicenter har parterapi også for jer på Frederiksberg.

Har I brug for støtte, så I får en god kommunikation og et bedre liv sammen? Vil I lære at vende konflikter til en opbyggelig kommunikation, der støtter hinanden? Vil I genfinde tryghed og intimitet i parforholdet?

Måske har en travl hverdag fået parforholdet lidt – eller meget – under pres? Måske mærker I, at den gode kontakt og de skønne stunder sammen bliver færre og færre? Har et travlt arbejdsliv, et stramt program og måske et liv med børn fået jer til at glemme den vigtige du-og-jeg-tid?

Rødovre Terapicenter har både tider i klinikken og online, hvor I kan få plads til at arbejde med jeres parforhold, så I får kompetencer til at styre igennem kriser med respekt for hinanden. I kan få større forståelse for jeres ømme punkter og det, der kan trigge en dum og meningsløs konflikt. Det er jo ofte gentagelse på gentagelse af samme konfliktmønstre, der skal brydes. Det synes så simpelt, når der er ro på nervesystemet, men inden I ser ser jer om, kan I havne der på ny.

I skal have de rette værktøjer, så I kan stoppe op og bryde mønstret. Det kræver også forståelsen for, hvad det er, der sker både inden i dig selv og din partner. Rødovre Terapicenters parterapeuter kan hjælpe jer til at gå nye veje og lade kærligheden få bedre vilkår.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Fysisk eller online Parterapi med en Parterapeut – Valget er dit

Vi tilbyder både onlinesamtaler og kliniksamtaler og I kan kombinere samtaleformen efter jeres behov. Vores erfaring er, at online samtaler er lige så effektive som at møde op i klinikken. Læs evt. mere om online samtaler her.

Uanset hvilken samtaleform er det vigtigt for os, at I føler jer velkomne som dem I er, og vi møder jer med respekt og med interesse i at give jer og jeres forhold de bedste betingelser med på vejen. Nogle gange vil I få opgaver som I skal øve jer på hjemmefra, og indimellem træner vi eller arbejder med forståelsen af jeres mønstre i samtalerne.

En investering i parforholdet er en vigtig prioritering af noget af det vigtigste i livet: Vore betydningsfulde relationer. Hvis I har fået lyst at arbejde med en parterapeut fra Rødovre Terapicenter er I velkomne til at booke en tid hos en af os.

Har I fået lyst at booke tid enten i klinik eller online hos en parterapeut er I mere end velkomne.