Find terapeut og book en tid her!

Få hjælp til at tackle udfordringerne i jeres parforhold. Giv jeres parforhold en chance gennem et samtaleforløb hos en af Rødovre Terapicenters dygtige parterapeuter.

Der kan være rigtig mange gode grunde til, at parforholdet i perioder kommer ud af balance. Det kan skyldes ydre omstændigheder, som fx arbejdsløshed, sygdom, et særligt stort arbejdspres eller lignende. Når parforholdet kommer under pres, kan det nogen gange være svært at få talt tingene igennem med hinanden på en konstruktiv måde. Det kan også være, at jeres parforhold lider under en dårlig kommunikation generelt, og I mærker måske, hvordan I glider mere og mere væk fra hinanden. Det venskab og den fortrolighed, I havde en gang, hvor blev det pludselig af?

Det kan også være, at sexlivet ikke længere er det samme, en utryghed og mangel på tillid sniger sig ind i forholdet. Måske virker det endda ind imellem nærmest meningsløst for jer at være i forholdet. Hvor fører det os hen? tænker I. Uanset om jeres parforhold lider under ydre eller indre pres, ender det altid som noget, der bliver svært at være i, hvis I ikke får brudt den onde cirkel, I er kommet ind i. Det kan være svært at klare på egen hånd, netop fordi jeres relation har ændret sig, så I vil have svært ved at tale jer til rette om problemerne på en god og konstruktiv måde.

Det er lige præcis her, at parterapi bliver relevant

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Parterapi med fokus på en stærk kommunikation

Hos en parterapeut i Rødovre Terapicenter vil I få redskaber til, hvordan I får en bedre kommunikation.  I vil få en indsigt i nogle af de ubevidste mekanismer, som hos jer hver især spænder ben for jeres kærlighedsliv. I får mulighed for at vende de negative mønstre til en dybere indlevelse i den anden og en større forståelse for, hvorfor I helt fra starten har valgt hinanden. I får mulighed for at mærke efter, om forholdet er værd at kæmpe for, hvilket det meget ofte vil være, når først I får den indsigt i både egne og den andens mønstre, samt viden om, hvordan I kan vende den negative dans imellem jer til en positiv og kærlighedsfyldt dans.

I kan få vakt en ny nysgerrighed på hinanden, – måske lidt ligesom I havde det i starten, da I lærte hinanden at kende. Ofte har vi oplevet i parsamtaler, når den ene kommer med et udsagn, at den anden part forbavses positivt, idet det, der bliver sagt er ganske nyt for partneren. Der er ingen mystik ved parterapi. Men bare det at give jer selv et rum sammen med en uvildig part, kan få en stor, afgørende betydning for en positiv udvikling af parforholdet.

I er velkomne i Rødovre Terapicenter. Hvis I har fået lyst til at aftale en tid hos en af os, kan I booke en tid eller ringe og få svar på jeres spørgsmål. Vi brænder for at hjælpe par derhen, hvor der er vækst, mere liv og glæde.