Find terapeut og book en tid her!

Få hjælp til at genskabe den tabte kontakt med hinanden, så jeres parforhold kommer tilbage på sporet. Rødovre Terapicenter, der ligger bekvemt fra Greve, tilbyder at facilitere jeres sporskifte!

Der kan være mange grunde til at samlivet er kørt ud på på et sidespor måske passer et eller flere spørgsmål på jer:

  • Er I kommet længere og længere væk fra hinanden?
  • Har I fået sværere ved at dele jeres inderste tanker og følelser med jeres partner?
  • Lever I nærmest parallelt i forhold til hinanden og er optaget af hver jeres aktiviteter? ´
  • Længes I efter at mærke forbundetheden som den var før i tiden, eller da I stadig var nyforelskede?
  • Måske spekulerer I på, hvad der er sket, siden jeres parforhold ikke længere føles så rart og trygt at være I?
Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Terapeuter med speciale i Parterapi

Kærligheden er en sjov størrelse. Først kommer den helt af sig selv. Men så har den brug for at blive vedligeholdt, ligesom stort set alt andet vi kender til her i livet. Det er meget få ting, som bare kommer af sig selv, uden at man selv gør en indsats. Dette gælder også for kærligheden, og det er det, vi er tilbøjelige til at glemme.

Det er klart, at jo længere tid, det er gået ned ad bakke for jer i jeres forhold, jo mere skuffede bliver I, og det er muligt, at I føler en vis håbløshed. Alt det ovennævnte kan dog også ske, selv hvis I kun har været sammen i kortere tid. Og det med at gøre en indsats kan måske lyde svært eller anstrengende. Orker vi nu det? Tænker I måske.

Og det er lige præcis her, at parterapi kan blive en rigtig god investering i jeres forhold. Så længe I ikke helt ved, hvad der sker imellem jer, og mange reaktioner fra den anden kan forekomme uforklarlige og urimelige, så kan det være svært at finde hoved og hale i tingene. Men ved at gå i et forløb hos en af Rødovre Terapicenters parterapeuter, vil disse uforklarlige reaktioner blive mere forståelige for jer hver især.

I vil få redskaber til at se på hinanden – og på jer selv – med nye øjne. I vil lære, hvordan I kan blive bedre til at udtrykke jeres behov overfor den anden, bedre til at lytte til hinanden. I vil lære at agere mere hensigtsmæssigt over for hinanden og dermed er I hver især selv med til at skabe et mindre konfliktfyldt klima.

I vil lære, hvad der skal til for at holde kærlighedens flamme levende fremover. Der er nemlig nogle ganske bestemte ting, man kan gøre for dette. Og det vil I få meget mere at vide om. I vil ligeledes blive meget mere opmærksomme på den andens behov og behovet for hver især at vise den anden jeres kærlighed – gerne med jeres nyvundne viden om de forskellige kærlighedssprog samt alle jeres nye indsigter i kærlighedens væsen.

Hvis I har fået lyst til at booke en tid hos en af vores parterapeuter – enten til fremmøde i klinik eller online samtaler – kan I finde en parterapeut lige ovenfor.