Find terapeut og book en tid her!

Få hjælp fra Rødovre Terapicenter til at få et bedre og mere trygt parforhold – enten online eller i klinik tæt på Herlev.

En vigtig motivation for at gå i parterapi er spørgsmål som:

  • Har I brug for nyt håb og nyt liv i jeres parforhold?
  • Vil I gerne lære, hvordan de negative mønstre i jeres parforhold kan transformeres til indlevelse og forståelse?
  • Vil I finde ud af, hvordan I med meget enkle metoder kan vende en negativ kommunikation til at blive positiv.

Med ja til et eller flere af disse spørgsmål, kan et forløb hos en af Rødovre Terapicenters dygtige parterapeuter give jer kompetencerne til at få et nyt forhold med den samme partner.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Terapeuter med speciale i Parterapi

Oplever I problemer som:

  • Gnidninger og konflikter i jeres parforhold
  • Den kærlighed og samhørighed, som tidligere har været imellem jer er tyndet ud
  • Trygheden og tilliden ikke den samme mere
  • At det som er startet som en forelskelse, måske med tiden er blevet til en magtkamp?
  • Skjulte behov og automatisk adfærd, som ingen af jer helt ikke forstår?

Ofte kan disse ting føres tilbage til barndommen, omend det er helt ubevidst for jer selv. I en travl hverdag kan den gode kommunikation så let som ingenting gå tabt, medmindre I er meget bevidste om at undgå dette. Det er faktisk ret normalt. Måske oplever I, at jeres partner ikke ser jer, ikke forstår jer, ikke elsker jer længere? Udadtil ser jeres parforhold sikkert helt fint ud, men på indersiden slider relationen efterhånden på jer. Især hvis I gør alt for at holde facaden udadtil, kan det være vældig slidsomt.

Gennem samtaler hos en af psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter vil I få en større indsigt i både jer selv og jeres partner. I vil kunne få et meget mere bevidst parforhold. Det bevidste parforhold er et forhold, hvor I kender hinanden rigtig godt, og hvor begge har fået en dyb indsigt i hinandens sårbarheder samt hvad årsagen til disse er. De stammer ofte enten fra barndommen eller et tidligere forhold I har været i.

Det at de måske stammer fra barndommen behøver ikke at betyde, at I skal igennem et meget langt samtaleforløb. Som regel vil jeres mønstre hurtigt vise sig, så I kan komme til at arbejde med dem på en konstruktiv måde. Det vil sige, at I ved, både hvor den andens ømme punkter ligger, og hvad årsagen til dem er, hvilket giver jer en større forståelse for den anden. I vil dermed også vide, hvad I hver især kan gøre fremover for at undgå at såre hinanden. Og skulle I alligevel komme til at såre hinanden, vi er jo kun mennesker alle sammen, så vil I, efter et endt samtaleforløb vide, hvordan I hurtigt kan genoprette relationen.

Det er i relationer, vi såres, og det er i relationer, vi genoprettes. I vil blive støttet i at genfinde trygheden i jeres parforhold, og derved kan I også fremover med større lethed tage svære temaer op i samtale med hinanden. I kan blive hinandens bedste venner, som gensidigt støtter og udvikler hinanden. Dette er iøvrigt noget, som også karakteriserer det bevidste parforhold, -at I begge bliver ved med at udvikle jer sammen; – det kan være at planlægge en fælles større rejse eller at gå til koncerter sammen, finde noget nyt, I begge holder af at dyrke i fællesskab. Alt det og meget mere vil I lære ved at gå i et forløb i Rødovre Terapicenter.

Hvis I har fået lyst at bestille tid til et første samtale kan I booke tid hos en af vore psykoterapeuter nedenfor.