Find terapeut og book en tid her!

Parterapi i Rødovre Terapicenter! – Vil I arbejde med jeres parforhold, så ligger vi tæt på Hvidovre og med mulighed for at tage både samtaler i klinik eller online.

Parforholdet næres af kærlighed. Men kærligheden er en flygtig størrelse, der først kommer ind i parforholdet som resultatet af en forelskelses-energi som kommer uden I skal tvinge den frem. Siden bliver kærligheden sat på prøve. For kærligheden har sin pris. Den vil – for de fleste forhold – opleves at koste begge parter noget. Til gengæld så giver mere igen. Men hvis der over lang tid har været trukket på kærlighedskontoen så den forekommer tom og nu bliver det svært at give. Det kan føles svært og uden tryg fornemmelse for at der kommer mere igen den anden vej.

Hvis balancen på kontoen er gået ned, opdager vi at det kan være smertefuldt, ensomt, provokerende, udfordrende og drænende at være i parforholdet. Det kan bare være svært at få vendt skuden, så der atter kommer overskud på kontoen. Det er det en parterapeut fra Rødovre Terapicenter vil hjælpe jer med. I skal ikke tage jer til takke med et liv der ikke giver jer trivsel, tryghed og energi. Men I må lære at fylde på kontoen før i giver op.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Terapeuter med speciale i Parterapi

Vores parterapeuter er parate til at guide jer ind i en klarhed over hvor skoen trykker og hvad der skal til for at få fyldt kontoen op. Det kan både kræve et længere forløb og det kan være noget, som kun tager få sessioner. Det kommer blandt andet an på hvor længe I har gået med det tomme kærlighedsbæger.

Typiske områder, som vi støtter par med er:

  • At forbedre kommunikationen
  • At skabe mere tryghed, tillid og respekt
  • At skabe grundlag for mere intimitet og et bedre sexliv
  • At give jer redskaber og opmærksomheder som styrker jeres kompetencer i at handle på jeres indre følte fornemmelser
  • At forstå og håndtere at jeres relationelle tilgang også er præget af fortiden

At gå i parterapi kan føles lidt grænseoverskridende første gang, men langt de fleste par melder tilbage, at det er godt at få rum til at tale om tingene og finde vej ind i det der er svært og løse det der er gået i hårdknude. Det er såmænd ikke så svært, men det er det, når triggere antændes, som man skal lære at håndtere inden i sig selv, før man agerer over for partneren.

Det givende ved parterapi er udover at styrke kærligheden, at det giver styrket selvindsigt og fornemmelse for hvad der påvirker ens egne grænser og følelser. Og det er dét, der skal sættes i spil på en respektfuld måde. Du skal kende dine behov og kunne udtrykke dem og udleve dem sammen med din partner – naturligvis på den måde der skaber en god fornemmelse for jer begge.

Har I fået lyst at prøve af om parterapi er noget for jer så er I velkomne til at booke en tid hos en af vore parterapeuter her i Rødovre Terapicenter.