Find terapeut og book en tid her!

Få hjælp til at finde hinanden igen og knytte trygge og kærlighedsfyldte bånd til hinanden. Rødovre Terapicenter ligger centralt fra Ishøj og I kan også få online sessioner hvis det er bedre for jer.

Er jeres parforhold ved at være lidt tyndslidt? Hvadenten I har været sammen i kortere eller længere tid, er det ikke ualmindeligt, at sådan noget kan ske, hvis I fx ikke får taget jer tid til at være kærester i en travl hverdag. Er der kommet knaster i jeres kommunikation? Er der skænderier og misforståelser? Sårethed, irritation og vrede? Måske tænker I: Kan det her overhovedet rettes op?

Barndommens frustrationer er ikke uden betydning for jeres nuværende kærlighedsliv. Vi forelsker os altid i det velkendte – på godt og ondt. Derfor kan der ofte ligge uafsluttede konflikter fra barndommen i det, der sker her og nu. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi skal grave en hel masse i barndommen, men der er tit guld at finde i forhold til at vende en kritisk periode i et parforhold til at I kan komme til at opleve en større kærlighed til hinanden, end det er muligt lige nu.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Terapeuter med speciale i Parterapi

Kærligheden er ligesom et levende bånd mellem jer, som vil visne, hvis I glemmer at holde det i live. Som regel kan det godt betale sig at arbejde med sit parforhold. At få pustet nyt liv i det, så det ikke behøver at dø ud.

Ved at gå i et forløb hos en af Rødovre Terapicenters parterapeuter giver I jeres forhold nogle nye muligheder. Så hvadenten der er tale om et par-tjek, hvor der måske er ganske få misforståelser, som hurtigt kan udredes, eller at I får redskaber til en bedre kommunikation, eller det drejer sig om mere dybtliggende problemer, så kan det være en rigtig god investering for jer at gå i et samtaleforløb.

Dermed viser I, at I tager både jer selv, hinanden og jeres parforhold alvorligt. Vi bruger forskningsbaserede og velafprøvede metoder i vores parterapi, som har hjulpet mange par allerede. Det er muligt at få kærligheden til at blomstre igen, hvis I begge ønsker at give den en ny chance. Det handler meget om at lære at se på hinanden fra nye vinkler, at få øje på det, I har fælles og finde en fælles kærlighedsvision, som I fremover kan bruge som et par-tjek selv. Hos en af vore parteraputer vil I få redskaber, som I altid vil kunne bruge igen og igen i jeres parforhold.

Så hvis ovennævnte passer på jeres situation, så er I velkomne til at tage kontakt til en af Rødovre Terapicenters parterapeuter. Vi vil gerne hjælpe jer.