5 gode effekter af parterapi

– med en helhjertet indsats og et passende forløb

 • I håndterer triggere og de-eskalerer konflikter
 • I får ryddet op i gamle uforløste situationer
 • I får nye strategier til tryg kommunikation
 • I styrker jeres intimitet og nærhed
 • I skaber trivsel og teamwork i hverdagen

Parterapi med hurtig adgang fra Roskilde

Det tager 25 min. at komme i bil fra Roskilde centrum til Rødovre Terapicenter. Leder I efter en dygtig parterapeut er Rødovre Terapicenter inden for rækkevidde.

Parterapi er for jer der gerne vil ud af negative mønstre og blive et godt team med hinanden. At håndtere livet sammen – giver en stærk platform til en unik fortrolighed, nærhed og intimitet. 

At komme i parterapi er at træde ind i et forløb, hvor der fokuseres på jeres kærlighedsmotor.  Hvordan finder I plads til både hverdagskørsel, vedligehold og festkørsel? Hvordan lapper vi hullerne i olietanken? Det centrale er at vi finder ud af: Hvad sker der imellem jer? Og hvad bliver der af jer, når i kommer til at træde hinanden over tæerne? Hvad har I brug for for at genvinde tillid, respekt og engagement?

Parforholdet skal gerne være en platform til at styrke jer begge

Det gode parforhold er en platform, der giver afsæt til: Mental robusthed, større grundlag for en sund privatøkonomi, mere plads til god personlig vækst og stor tilgængelighed til at have det rart og skabe familie- og venskabsbånd til andre. Alle par er forskellige og har selvfølgelig forskellige behov. Men en ting er sikkert: Parforholdet skal kunne styrke og opbygge jer begge.

Parterapi er en investering i livsudfoldelse 

I sessionerne arbejder vi sammen med at fjerne forhindringer for at skabe – og bevare – en sikker platform. Det betaler sig at gå grundigt til værks. Få derfor opdateret forståelsen for jeres erfaringer med tilknytning fra barndommen og fra andre forhold. Nervesystemet husker svigt og usikkerheder og I kan ubevidst komme  til at tage gamle erfaringer med ind i jeres fælles dynamik.

Somme tider tager det kun fire-fem  sessioner at få et godt udbytte. Men omfattende forskning fortæller, at der ofte skal en 10-12 sessioner og til at skabe bæredygtig forandring. Og i tilfælde hvor der er særlige svære tilknytningsbrist, tager det længere tid.  Da mennesker er født relationelle, er forandringsprocessen i gode rammer, når der sker sammen med en partner man gerne vil læne sig op ad.

At udvikle sig sammen og hver for sig

Et menneske har således brug for et trygt fællesskab, når man vil skabe forandringer eller udleve det autentiske jeg. Et klart eksempel er barnets udvikling. Det sker i tæt samspil med forældrene. Vi er genetisk kodet til at kunne forandre os i et samspil med nogle, som vi er trygge ved. Selv om vi er blevet voksne, er det befordrende at have en tryg partner at udvikle sig sammen med.

I parterapi vil I opleve, at I kommer til at udvikle jeres personlige kontakt til jer selv. Ellers kan man ikke udvikle kontakten med ens partner. Det vil medføre, at I bliver bedre til at udtrykke følelser, behov og grænser.

Bæredygtighed via væredygtighed

Parteterapi er således også en investering, der giver personlig udvikling. I processen får I en større portion sociale og emotionelle kompentencer, der kan sættes i spil i andre relationer.  Fx i relationen til børn, familie, venner og kollegaer. Det kan også  give jer afkast i form af en bedre selvfølelse og et stærkere  blik for egne og andres sårbare sider.  Det giver en bedre vej ind i kontakten med andre mennesker. Det giver en bedre mulighed for at handle proaktivt, når f.eks. usikkerhed og frygt rammer dig.

Parterapi kan  derfor give jer en mere mere effektiv og dynamisk tilgang til at være mennesker – både sammen og hver for sig!

Hvis I har fået lyst til at komme til en første session og finde ud af, om I vil investere i parforholdet. Så book en tid – eller kontakt os og få svar på jeres spørgsmål. Velkommen til Rødovre Terapicenter – kun 25 minutter i bil fra Roskilde!

Kom hurtigt i forløb med en kompetent, erfaren og uafhængig psykoterapeut

Vi er tre erfarne psykoterapeuter som tilsammen sikrer jer en mulighed for at komme hurtigt igang med et forløb. Vi arbejder ud fra en stor indsigt i terapeutiske processer og har altid radaren rettet mod den virkelighed vores klienter oplever. Sammen med klienterne skaber vi positiv udvikling, baseret på et ærligt og helhjertet engagement!

Birgitte Grønbech MPF

EFT Par- og psykoterapeut

Gertie Amby MPF

Par- og psykoterapeut

Se video Send email 27 26 58 01 bestil tid

Carsten Grønbech, MPF

Par- og psykoterapeut

Parterapi nær Roskilde? Begynd med inspiration i Rødovre Terapicenters artikler

Se priser for parterapi i Rødovre Terapicenter

Parterapi er en investering i din vigtigste relation. Et trygt og intimt parforhold er en grundsten for den robusthed og handlekraft du kan have både hjemme og ude. Det er en bæredygtig og væredygtig investering i jeres sociale og emotionelle velfærd. Fra internationale undersøgelser ved man – at generelt har trygge par større lykke, stressrobusthed og bedre økonomi.

Priser for parterapi i Rødovre Terapicenter er moderate og sessionsprisen reduceres via klippekort.

Begynd med at booke en første session og så ser I på om I vil fortsætte med et forløb.

Parterapi og klippekort – priser pr. 1/1 2023

 • 60 minutters session
 • 1.300 kr.
 • 75 minutters session
 • 1.600 kr
 • 90 minutters session
 • 1.800 kr.
 • 25% Rabat
 • Gives hvis en af jer er studerende, ledig eller pensionist.
Klippekort parterapi priser*
 • Første forløb “startpakke”
  – To sessioner á 90 minutter
  – To individuelle sessioner á 50 minutter
  – Fire parsessioner á 60 minutter
 • 9.500 kr.
  (spar 1.000 kr)
  – inkl tilknytingshistorik og øvelser fra EFT parterapi
 • Forløb
  5 sessioner á 60 minutter
 • 5.000 kr.
  (spar 1.250)
 • Forløb
  7 sessioner á 60 minutter
 • 7.500 kr.
  (spar 1.600)
 • Forløb
  3 sessioner á 90 minutter
 • 4.800 kr.
  (spar 600 kr.)
 • Forløb
  5 sessioner á 90 minutter
 • 7.000 kr.
  (spar 2.000 kr.)
 • Forløb
  7 sessioner á 90 minutter
 • 10.000 kr.
  (spar 2.600 kr.)

*Der ydes ikke yderligere rabat på klippekort.

Klippekort refunderes ikke og skal anvendes inden for 2 år.

Afbud sker 24 timer før sessionen og ellers betales 50% af sessionens pris

Parterapi priser er vist inkl. 25% moms

Find os

Brug kortet og se hvor langt det tager til Rødovre Terapicenter!

Huset i huset, Fjeldhammervej 15, rum 120, 2610 Rødovre

Telefon: 21 78 84 42

Email: birgitte@rodovre-terapicenter.dk

Parterapi i nærheden af Roskilde?

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

© Copyright 2024 - Rødovre Terapicenter