Find terapeut og book en tid her!

Få nye input til parforholdet hos en af vore dygtige psykoterapeuter i Rødovre Terapicenter. Find ud af hvor enkelt det er at få en meget bedre kommunikation mellem jer, og find ud af, hvordan uløste konflikter fra jeres barndom kan give problemer i jeres nuværende parforhold. Og få professionel hjælp til at løse dem!

Hvadenten I har været i jeres parforhold gennem kortere eller længere tid, kan der opstå problemer af mange slags.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Terapeuter med speciale i Parterapi

Måske bevirker en travl tilværelse med arbejde og børn, der skal hentes og bringes m.v. til, at I ikke får talt så meget sammen, fordi I oplever, at der er blevet mindre tid til JER; Det kan endda være, at der både er tale om mine, dine og vores børn, – det kan nemt give nogle helt særlige udfordringer for, at kærligheden kan flyde frit mellem jer, som den gjorde i begyndelsen. Måske oplever I, at hver dag bare kører derudaf uden at bringe jer nærmere sammen? I vil egentlig gerne blive tætte og trygge ved hinanden igen, men magter det ikke rigtigt. Når først børnene er lagt i seng, er I selv for trætte til ret meget andet end at glide ned i sofaen, eller også er der stadig vasketøj, der skal ordnes og madpakker, der skal smøres – og så er dagen gået.

Måske har I været sammen i en årrække og har mistet gnisten. Kærlighedslivet er blevet til vante rutiner, og der er ikke så meget romantik eller fællesskabsfølelse i forholdet længere. I passer hver sit til daglig, mødes over aftensmaden, og derefter går I igen hver til sit med hver jeres eller sidder sammen foran TV’et, så er der da altid det, der er på skærmen at snakke om. For den mere personlige kommunikation er måske forsvundet helt? Måske er I holdt med at have fælles håb og drømme? Fælles oplevelser? Måske længes I efter nærhed og intimitet, som I har kendt til tidligere? Måske er afstanden mellem jer blevet så stor, så I ikke tør dele jeres inderste tanker og følelser med hinanden?

Hos en parterapeut i Rødovre Terapicenter vil I få hjælp til at sætte ord på det svære. I vil lære, hvordan I får en bedre kommunikation og mulighed for at se på årsager til de mønstre, I har udviklet i parforholdet, som ikke er gode for jer, så I kan arbejde med disse. I vil få hjælp til at åbne jer op igen for jeres partner og se på denne med nye øjne samt se nye muligheder i jeres parforhold. I vil få viden om, hvordan I kan styrke kærlighedens bånd mellem jer og arbejde på at komme tilbage til et trygt og givende parforhold, hvor der igen bliver plads til både nærhed og intimitet, venskab og fælles oplevelser.

Har I fået lyst at booke tid enten i klinik eller online hos en parterapeut er I mere end velkomne.