Find terapeut og book en tid her!

Tæt på Valby ligger Rødovre Terapicenter. Her tilbyder vi parterapi, der kan have stor betydning for jeres dynamik, kærlighedsliv, kontakt og evne til at svare an på de udfordringer I står i.

Livets forskellige årstider kan skabe udfordringer for parforholdet og kærligheden. Hvis I oplever, at I er presset fx på grund af travlhed som børnefamilie eller forskellighed i jeres syn på vigtige forhold, så er der hjælp at hente i parterapi hos os i Rødovre Terapicenter. Her kan I få et rum til at mærke jer selv og den anden – og få nye værktøjer og tilgange til at håndtere svære situationer og de forskelligheder i oplever, der kan komme i vejen for et godt samliv for både voksne og børn.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Terapeuter med speciale i Parterapi

Som mennesker kan vi ikke regne med, at alting hele tiden skal køre helt som JEG forventer det! Det gør vi sjældent i alle andre situationer, men i parforholdet kan vi blive så sårede, vrede og trætte, at vi ikke magter at sætte os dybere ind i, hvad det er der sker med os, og med vores partner. Derfor kan parterapi være en stor hjælp for langt de fleste af os. Er forholdet gået i hårdknude, hjælper vi jer med at rede trådene ud.

Det gør vi ved at lytte til hver af jer og hjælpe jer med at forstå og udtrykke både de umiddelbare og de dybereliggende følelser og reaktionsmønstre. Når I evner at forstå både jer selv og jeres partner, kan I langt bedre få skabt et rum af fortrolighed, intimitet og tryghed. Herfra vokser kærligheden og bægeret fyldes op med trivsel og lyst til at være et team.

For ja – der er uundgåeligt en række store udfordringer med at være par i en travl hverdag, og det fordrer god kommunikation og tydelighed omkring de udækkede behov der opstår og som kan opbygge frustrationer mod hinanden og intimiteten i forholdet.

Kærligheden er som en have der skal luges og plejes. Til gengæld er den virkelig værd at arbejde med. Værdien i at passe godt på sine relationer og vise vejen for sine børn, både i den gode dynamik i hverdagen men også på den lange bane, kan ikke undervurderes. At være tryg sammen giver de bedste vilkår for trivsel og intimitet, men har også en positiv smittende effekt på forhold som helbred og økonomi.

Hvis I stadig er i tvivl, er I velkommen til at ringe, skrive eller booke en online samtale hos en af terapeuterne i Rødovre Terapicenter. Vi har stor erfaring med at se dårlige parforhold vendes til gode, trygge og udviklende forhold. I kan booke en tid både online og i klinik hos en af vore psykoterapeuter.

Har I fået lyst at booke tid enten i klinik eller online hos en parterapeut er I mere end velkomne.