Find terapeut og book en tid her!

Har I brug for at få genoprettet forholdets gnist? Måske mærker I, efter talrige år med gode oplevelser, at hverdagen er blevet en trummerum? Lær at finde hinanden gennem en mere nysgerrig og tryg tilgang.

Rødovre Terapicenter tilbyder jer et “serviceeftersyn” af jeres parforhold. Hvis en bil har brug for et regelmæssigt serviceeftersyn, hvor meget mere har et parforhold, som består af levende mennesker det så ikke?

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Terapeuter med speciale i Parterapi

Her er nogle af de problemer eller tanker som dukker op kan være:

  • I har måske været sammen i rigtig mange år, børnene er fløjet fra reden. I har været fælles om mange ting igennem livet. I har egentlig ikke brug for nye eventyr, men
  • I oplever måske begge, eller bare den ene part, at I har brug for at trække jer mere og mere fra jeres partner.
  • Tingene er blevet lidt gråt i gråt. Er jeg / vi gået i stå? tænker I måske.
  • Alt er blevet en vane. Hvor blev den I hver især en gang forelskede jer i, dog af?
  • Selv kommunikationen er gået lidt i stå. Det er egentlig ikke, fordi I er holdt op med at holde af hinanden, men der er heller ikke den rigtige gnist længere.
  • Måske irriteres I lettere over småting ved partneren. Sexlivet bliver derefter.
  • Der sniger sig lidt skuffelse ind. ‘ Er det bare sådan her det skal være resten af vores tilværelse sammen? Tager vi hinanden for givet?

Her i Rødovre Terapicenter har vi rigtig god erfaring med at hjælpe par, som har været sammen i mange år, med at genfinde gnisten og kærligheden. Kort sagt vi hjælper jer med at genfinde den tabte melodi, så livet sammen med hinanden igen bliver menings- og glædesfyldt. Ofte skal der ikke ret mange samtaler til med en af Rødovre Terapicenters parterapeuter, for at genoprette balancen i jeres forhold. Kærligheden er som en levende plante, der skal vandes og holdes i live – ellers dør den. Derfor er det vigtigt at blive bevidst om at vedligeholde den oprindelige kærlighed, – og det kommer ikke af sig selv. Der må en ny bevidsthed til, om hvor vigtigt det er at kommunikere konstruktivt og vise hinanden kærlighed og hengivenhed.

Tøv derfor ikke med at henvende jer, hvis I kan nikke genkendende til noget af det ovennævnte. Det, som beskrives ovenfor er meget almindeligt, når man har været sammen i en del år, og den ene dag har taget den anden, uden at man har været så bevidst om det, der sker.

I Rødovre Terapicenter får I redskaber til at genfinde kærligheden. I vil få hjælp til at se ressourcerne i jeres parforhold og de fælles værdier, som en gang førte jer sammen. I vil få zoomet ind på hvad det var, I oprindeligt fik øje på hos hinanden, samt hjælp til at genetablere et sundt og bæredygtigt parforhold.