Find terapeut og book en tid her!

Rødovre Terapicenter ligger tæt på Vanløse, og her kan I få parterapi, hvis I mærker, at I har brug for at få rettet op på problemer i jeres kontakt, intimitet, kommunikation eller forståelse for jeres forskelligheder.

Livets mange perioder med forskellige rammer for parforholdet og kærligheden giver selvfølgelig hver deres udfordringer. Det kan handle om:

  • travlhed i arbejdslivet
  • At være en presset børnefamilie eller
  • At have uoverensstemmelser i synet på vigtige forhold

Sådanne pres kan give konflikter, spændinger eller tilbagetrækning, som er nødvendigt at få set nærmere på.

Birgitte Grønbech, MPF
Birgitte Grønbech, MPFEFT Par- og psykoterapeut, Leder- og stresscoach
Læs mere om Birgitte
Carsten Grønbech, MPF
Carsten Grønbech, MPFPar- og psykoterapeut og forandringscoach
Læs mere om Carsten
Gertie Amby, MPF
Gertie Amby, MPFPar- og psykoterapeut, tilknytning&kærlighed
Læs mere om Gertie

Psykoterapi og Parterapi

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

Terapeuter med speciale i Parterapi

For alt for meget af det negative og uløste eller tilbagevendende problemer kan være dræbende for kærlighedslivet og dermed for jeres parforhold. I Rødovre Terapicenter har vi stor erfaring med at facilitere en god og konstruktiv proces. Vi vil hjælpe jer til at få kontakt med det der gør jer frustrerede, og give jer værktøjer og indsigt i, hvad I kan gøre for at komme ud af den onde spiral.

Det kræver, at I lærer at forstå jer selv og den anden uden at gøre jer antagelser eller trække på de gamle oplevelser og konflikter, der er fejet ind under gulvtæppet. Der skal, i overført betydning, gøres ordentligt rent i huset, og I skal have tillid til at begge har et ansvar for det gode parforhold.

Så længe der ligger gamle usagte eller uforløste ting under gulvtæppet, kan det få jer til at snuble. Den slags snakke er meget svære uden en parterapeut til at hjælpe jer med at tage den svære og følsomme snak om det. Vi mennesker kan alt for hurtigt blive ramt af smerte, vrede eller opgivelse, når vi står alene om at løse problemerne.

Når I vælger at komme i parterapi og investere i at arbejde for forholdet, så er det også fordi I ønsker at vende skuden. Den tabte tillid og det fællesskab, I har haft før, skal vendes til noget positivt. Jo mere tillid og tryghed I opbygger, jo mere vil I også kunne forstå hinanden med alt, hvad der er af stærke og svage sider. Og jo mere I kan kompensere og supplere hinanden, jo stærkere et team og par bliver I. Kærligheden og intimiteten kan få nye gode kår.

Hvis I ønsker at aftale en tid hos en af terapeuterne, kan I booke tid i vores aftalekalender, eller ringe hvis I har brug for yderligere afklaring.

Vi byder jer velkommen i Rødovre Terapicenter, med et ønske om at hjælpe jer derhen hvor jeres parforhold kan vokse og trives.