Psykoterapeut Frederiksberg

Søger du en psykoterapeut?

Vi er her for at hjælpe dig. Vi er fire erfarne og kompetente psykoterapeuter, som står klar til at facilitere samtaler, der vil have en positiv effekt på dig. Uanset, om dit problem er lille eller stort, vil vi med stor indlevelse i din situation hjælpe dig til en personlig udvikling, hvor netop 

de problemer, du måsker føler dig indviklet i, kan blive løst på en konstruktiv måde. Nogle gange skal der ikke så meget til, andre gange kan det blive en længere rejse, du begiver dig ud på, alt afhængig af problemets art og omfang. 

Skal jeg så ned og rode i min barndom i timevis?

Nej, – vi laver ikke psykoanalyse. 

Der er tale om et  samarbejde, hvor du  sammen med en psykoterapeut vil komme til at  arbejde med de temaer, som dukker op i samtalen. Hvis det er temaer, som viser sig at have rod i barndommen, det er det nogle gange, vil du selvfølgelig komme til at dykke ned  i temaet fra dengang, men vi opholder os ikke der længere end nødvendigt. Og  med en fornyet bevidsthed om ondets rod, vil du kunne være i nuet med en større lethed, når du har fået bearbejdet det, som var svært. 

Hvordan ved jeg, om det er en psykoterapeut, jeg har brug for?

Jeg gætter på, at du ikke var kommet ind på denne side, hvis du ikke bøvler med et eller andet. Ofte giver ens problemer sig udslag i relationerne til andre; det kan være i de nære relationer eller de mere perifere; fx kolleger eller lignende. Men hvis du oplever at have tilbagevendende problemer, der måske oven i købet ligner hinanden eller du oplever bare at stå i en akut situation, hvor du ved, at du har brug for at tale med en uvildig person, så tøv ikke med at kontakte Rødovre Terapicenter. 

Uanset hvad du står i, er du velkommen i Rødovre Terapicenter. Har du fået lyst til at kontakte os så er du velkommen til enten at booke en tid i en af vores booking kalendere her på siden eller ved at ringe til os eller sende en e-mail.

Kom hurtigt i forløb med en kompetent og erfaren psykoterapeut

Vi er tre erfarne psykoterapeuter som tilsammen sikrer jer en mulighed for at komme hurtigt igang med et forløb. Vi arbejder ud fra en stor indsigt i terapeutiske processer og har altid radaren rettet mod den virkelighed vores klienter oplever. Sammen med klienterne skaber vi positiv udvikling, baseret på et ærligt og helhjertet engagement!

Birgitte Grønbech MPF

EFT Par- og psykoterapeut
Certificeret Stresscoach

Læs mere om Birgitte

Gertie Amby MPF

Par- og psykoterapeut

Carsten Grønbech, MPF

Par- og psykoterapeut

Psykoterapeut Frederiksberg?

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

© Copyright 2024 - Rødovre Terapicenter