Psykoterapeut Holbæk

Oplever du, at livet er lidt opad bakke? At du ikke helt har fået indfriet de forventninger, du havde til tilværelsen? At ting bliver svære eller  uoverkommelige for dig?  At dine omgivelser ikke forstår dig? Måske støder du hele tiden ind i nye problematikker, og det kan være svært at se lys forude. Så kan det være

En god ide at tale med en psykoterapeut

Sammen med psykoterapeuten undersøger du, hvad dine problemer i virkeligheden  drejer sig om, så du kan komme et spadestik dybere i din historie. Vi er ikke altid bevidste om, hvorfor vi gør, som vi gør. En psykoterapeut, som selv har prøvet ‘ at sidde i stolen’ vil hjælpe dig med at blive mere bevidst om dine handlemønstre. Og der er guld at hente i bevidstgørelsen. Sådan forstået, at du for det første vil få en større selvaccept, når du forstår dine tanker, følelser og handlinger bedre.

For det andet vil du også kunne få en større medfølelse med dig selv, hvor det er nødvendigt. Og tag ikke fejl: Medfølelse med sig selv er ikke det samme som selvmedlidenhed. I selvmedlidenhed går du i offer rollen. Men hvis du viser dig selv medfølelse, når du indser, at du har været for hård ved dig selv, måske fordi du altid har følt, at du skulle klare dig selv, så vil du opleve at få en langt større autencitet og integritet. Og dine handlemuligheder og handlekraft bliver større. 

Måske kræver du alt for meget af dig selv? 

Og måske også dine omgivelser? Så kan det være rigtig godt at få lettet dette pres og se dig selv med nye øjne. Hvor du ikke så let dømmer dig selv, men i stedet bliver gode venner med din indre kritiker og lader denne retlede dig fremover i stedet for at dømme dig. 

Måske synes du, at dine problemer er andres skyld?

Så vil et forløb hos en psykoterapeut også kunne hjælpe dig til selv at tage ansvar for dit liv og blive kaptajn på dit eget skib. På den måde  kommer du ud af offerrollen, som intet godt gør dig,  og så vil du opdage, at du selv bestemmer  skibets retning i dit liv.

Uanset hvad du står i, er du velkommen i Rødovre Terapicenter. Har du fået lyst til at kontakte os så er du velkommen til enten at booke en tid i en af vores booking kalendere her på siden eller ved at ringe til os eller sende en e-mail.

Kom hurtigt i forløb med en kompetent og erfaren psykoterapeut

Vi er tre erfarne psykoterapeuter som tilsammen sikrer jer en mulighed for at komme hurtigt igang med et forløb. Vi arbejder ud fra en stor indsigt i terapeutiske processer og har altid radaren rettet mod den virkelighed vores klienter oplever. Sammen med klienterne skaber vi positiv udvikling, baseret på et ærligt og helhjertet engagement!

Birgitte Grønbech MPF

EFT Par- og psykoterapeut
Certificeret Stresscoach

Læs mere om Birgitte

Gertie Amby MPF

Par- og psykoterapeut

Carsten Grønbech, MPF

Par- og psykoterapeut

Psykoterapeut Holbæk?

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

© Copyright 2024 - Rødovre Terapicenter