Psykoterapeut Køge

Har du brug for en psykoterapeut?

Alle kommer vi på vores vej gennem livet i situationer, hvor vi kan have brug for en sparringspartner. 

Det kan  være, at du er løbet ind i problemer, som du ikke lige kan finde en vej ud af selv. Og der er problemer, som man faktisk ikke har mulighed for ved egen kraft at få løst. 

Det er her, en psykoterapeut kan komme ind i billedet. Måske har du gennem længere tid følt dig trist og initiativløs? Måske mangler du energi til alle de projekter, du går og drømmer om at få udrettet, men ikke rigtig får gjort noget ved? ? Måske har du eksistentielle overvejelser af forskellig art? Livsvalg, du bliver i tvivl om? Mindreværd? Jalousi?  Uro og angst?

Hvad kan en psykoterapeut hjælpe med?

Det kan være meget værdifuldt at tale med en psykoterapeut for at få hjælp for dine problemer. Udover ovennævnte problematikker, kan  det være alt mellem himmel og jord, du har brug for at tale med en uvildig person om. Psykoterapeuten er uvildig, det vil sige, at han eller hun  ser tingene udefra og  vil samtidig engagere sig i dine temaer og møde dig der, hvor du har brug for det – midt i smerten, midt i det svære og uoverkommelige.

Vi har alle en bagage med os gennem livet, og en psykoterapeut har arbejdet med sig selv og kan derfor hurtigt tune sig ind på, hvor det er, der brænder på for dig og hvad der skal til for at hjælpe dig med at få lettet din bagage, så den ikke føles så tung længere. En psykoterapeut kan ikke bruge en trylleformular, – Abra Kadabra – og så er alle dine problemer løst. For sådan er livet jo ikke. Du skal ind i et indre arbejde, som psykoterapeuten vil facilitere for dig. Det vil sige,  at du får en medvandrer igennem hele din proces.  Om den bliver kort eller lang, det er meget individuelt. Det vigtigste er, at du får en anden tilgang til dit problem og at bagagen bliver lettere for dig at bære – måske oven i købet med et smil på læben fremover.  

Uanset hvad du står i, er du velkommen i Rødovre Terapicenter. Har du fået lyst til at kontakte os, så er du velkommen til enten at booke en tid i en af vores booking kalendere her på siden eller ved at ringe til os eller sende en e-mail.

Kom hurtigt i forløb med en kompetent og erfaren psykoterapeut

Vi er tre erfarne psykoterapeuter som tilsammen sikrer jer en mulighed for at komme hurtigt igang med et forløb. Vi arbejder ud fra en stor indsigt i terapeutiske processer og har altid radaren rettet mod den virkelighed vores klienter oplever. Sammen med klienterne skaber vi positiv udvikling, baseret på et ærligt og helhjertet engagement!

Birgitte Grønbech MPF

EFT Par- og psykoterapeut
Certificeret Stresscoach

Læs mere om Birgitte

Gertie Amby MPF

Par- og psykoterapeut

Carsten Grønbech, MPF

Par- og psykoterapeut

Psykoterapeut Køge?

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

© Copyright 2024 - Rødovre Terapicenter