Psykoterapeut Roskilde

Søger du psykoterapeut til at håndtere dine udfordringer?

Bøvler du med tilværelsen? Oplever du tilbagevendende problemer, som du har svært ved rigtig at få has på? Kæmper du med problemer i dine relationer gang på gang? Kender du til ikke at tro på, at du er god nok, har mindreværd eller dårlig selvtillid? Har du en længsel efter at få det bedre?

Få hjælp hos en psykoterapeut til at forstå og håndtere problemer

Så kan en af vores erfarne psykoterapeuter hjælpe dig til se på nogle af de årsager, der ligger til grund for dine problemer. Og du vil  redskaber til at få bearbejdet disse dybereliggende årsager, så du kan finde hjem til dig selv igen. Du vil få hjælp til se med mere milde øjne på dig selv, og du vil få en større forståelse for din egen historie.

Du vil komme til at arbejde med dine ressourcer. ‘ I mulmet ligger mange skatte gemt.’ Dine ubevidste mønstre vil du blive bevidstgjort om, så du kan sadle om og gøre tingene på en ny og bedre måde. 

Hvorfor er det nødvendigt at tale med en psykoterapeut?

Det kan være en god ide at tale med en uvildig psykoterapeut om det, der fylder og spænder ben for dig i hverdagen. Det er sundt at få nogle andre øjne på det, der sker for én, fordi de ting, man vikler sig ind i, ofte foregår på et ubevidst plan. Så snart man begynder at forstå, hvad det er, der bevirker de problemer, man har, er det første skridt taget på vej mod nye og mere hensigtsmæssige handlemåder. Det kan også være en sorg, der bliver ved med at fylde og som du ikke kan frigøre dig fra. Intet tema er ukendt for os. 

Det er aldrig for sent

Det er aldrig for sent at arbejde med at få en bedre livskvalitet. Så gå endelig ikke glip af denne mulighed for at komme i dybden med de udfordringer, du har i livet. Om det så er relationelle problemer, sorg og tab,  traumer eller en følelse af at sidde fast.

Uanset hvad du står i, er du velkommen i Rødovre Terapicenter. Har du fået lyst til at kontakte os så er du velkommen til enten at booke en tid i en af vores booking kalendere her på siden eller ved at ringe til os eller sende en e-mail.

Kom hurtigt i forløb med en kompetent og erfaren psykoterapeut

Vi er tre erfarne psykoterapeuter som tilsammen sikrer jer en mulighed for at komme hurtigt igang med et forløb. Vi arbejder ud fra en stor indsigt i terapeutiske processer og har altid radaren rettet mod den virkelighed vores klienter oplever. Sammen med klienterne skaber vi positiv udvikling, baseret på et ærligt og helhjertet engagement!

Birgitte Grønbech MPF

EFT Par- og psykoterapeut
Certificeret Stresscoach

Læs mere om Birgitte

Gertie Amby MPF

Par- og psykoterapeut

Carsten Grønbech, MPF

Par- og psykoterapeut

Psykoterapeut Roskilde?

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

© Copyright 2024 - Rødovre Terapicenter