Psykoterapeut København

Vi er psykoterapeuter med blik på menneskelige spørgsmål

Oplever du mistrivsel, mistet livslyst eller handlekraft? Så kan psykoterapi i Rødovre Terapicenter være noget for dig. Vi er tre psykoterapeuter, der med et højt niveau af viden og erfaring der kan facilitere dig gennem et forløb, mod mere trivsel, frihed, og handlekraft.

Rødovre Terapicenter ligger centralt for dig der søger psykoterapi i Københavnsområdet. Her er gratis p-pladser og let adgang med offentlige transportmidler fx bus 9A eller S-toget til Brøndbyøster St.

Hvad er det man får hjælp til af en psykoterapeut?

I samtalerne får du lejlighed til at mærke og dele dét, der er svært. Fx dét, der gør dig bange, vred eller på anden måde skaber mistrivsel og/eller giver dig problematisk en adfærd. Som psykoterapeuter er vi vant til at tale om det sårbare felt, der også kan være forbundet med skam eller ensomhed. Dine følelsesmæssige tilstande og reaktioner er vigtige markører for at forstå dig selv nærmere, og du vil blive hjulpet til selv at anerkende dig selv, og derfra få mere styrke til at arbejde med dét, der får dig ud af balance.

Finde blokeringerne til trivsel og balance

En psykoterapeut kan hjælpe dig til at gå med dig ind i dit liv, både livet nu og det liv du havde før fx i barndommen eller i en traumatisk situation. Sammen med dig går vi ind i situationer og relationer, der har givet dit nervesystem et større eller mindre traume eller chok. Det er menneskeligt, at beskytte sig selv og sårbarheden gennem et beskyttelseslag. Denne beskyttelse kan imidlertid give dig en adfærd der fx kan være oversamarbejdende, tilbagetrukken og undvigende, kontrollerende, misbrugende, vred, usikker eller angst. Typisk giver det anledning til at lukke ned for dig selv og de sunde følelser og i følge en mere reaktiv adfærdsmodel. En psykoterapeut i Rødovre Terapicenter vil hjælpe dig til at mærke og følge dine primære og sunde behov på en mere proaktiv måde.

Sorg eller eksistentielle forhold

Kriser kan også være af mere eksistentiel karakter. Fx hvis du har mistet et elsket mennesker eller hvis du er i en livets overgang med nye udfordringer og krav til dig. Her vil vi gå ind og give dig plads til smerten, frygten, dilemmaerne, konflikterne, en ny længsel og de små skridt igennem krisen.

Uanset hvad du står i, er du velkommen i Rødovre Terapicenter. Har du fået lyst til at kontakte os så er du velkommen til enten at booke en tid i en af vores booking kalendere her på siden eller ved at ringe til os eller sende en e-mail.

Kom hurtigt i forløb med en kompetent og erfaren psykoterapeut

Vi er tre erfarne psykoterapeuter som tilsammen sikrer jer en mulighed for at komme hurtigt igang med et forløb. Vi arbejder ud fra en stor indsigt i terapeutiske processer og har altid radaren rettet mod den virkelighed vores klienter oplever. Sammen med klienterne skaber vi positiv udvikling, baseret på et ærligt og helhjertet engagement!

Birgitte Grønbech MPF

EFT Par- og psykoterapeut
Certificeret Stresscoach

Læs mere om Birgitte

Gertie Amby MPF

Par- og psykoterapeut

Carsten Grønbech, MPF

Par- og psykoterapeut

Psykoterapeut København?

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

© Copyright 2024 - Rødovre Terapicenter