Psykoterapi Frederiksberg

Har du brug for psykoterapi?

Det kan være, at du i al almindelighed synes, du har det godt, men at der alligevel til tider er en lille orm, der gnaver uden at du rigtig ved, hvad det  drejer sig om. Vi mennesker består af 90 procent ubevidste tanker og følelser, og kun de ca. 10 procent er vi bevidste om.

Dine handlemønstre

Psykoterapi kan være en hjælp til at blive mere bevidst om dine handlemønstre, især der, hvor de har vist sig uhensigtsmæssige fx i dine nære relationer eller på arbejdspladsen, hvor du måske gang på gang støder ind i de samme problemer.

Barndom

Det kan også være, at du har haft en lidt hård barndom, som du ønsker at få hjælp til at bearbejde. Eller måske kender du til angst og depression, og selvom disse måske er i den mildere ende af skalaen, kan det være  tid til at få set på disse problematikker, før de bliver for overvældende for dig. 

Hvad kan psykoterapi hjælpe med?

Psykoterapi kan for det første hjælpe dig til at kende dig selv bedre og til, at du, netop ved at få bearbejdet dine temaer og det, du går og slås med i hverdagen, får mere overskud til alt det, der er sjovere og lettere i tilværelsen. At du får frigjort alt den fastfrosne energi, du har i dig til at opleve en større personlig frihed, til at foretage bedre og mere hensigtsmæssige valg for dig selv. Du kan få hjælp til at håndtere din stress, angst eller tristhed / depression på en mere hensigtsmæssig måde, samt du udvikler dig personligt, hvilket igen giver dig bedre handlemuligheder i nuet. 

Trænger dit sind til et serviceeftersyn?

Uanset hvad du går og tumler med, er der hjælp at hente via psykoterapien. Der er intet for småt eller for stort. Du behøver ikke at have store, tunge problemstillinger for at gå i psykoterapi. Det handler om, at DU har værdi i dig selv, og ligesom man sender sin bil til service, kan du også have brug for et par andre øjne på din situation. Og det kan være vældig forløsende at have en, der lytter til ens historie og kommer med nye perspektiver på den. Så du selv bl.a. kan blive opmærksom på ressourcerne i din livsfortælling og få nye måder at tilgå den på.

Uanset hvad du står i, er du velkommen i Rødovre Terapicenter. Har du fået lyst til at kontakte os så er du velkommen til enten at booke en tid i en af vores booking kalendere her på siden eller ved at ringe til os eller sende en e-mail.

Kom hurtigt i forløb med en kompetent og erfaren psykoterapeut

Vi er tre erfarne psykoterapeuter som tilsammen sikrer jer en mulighed for at komme hurtigt igang med et forløb. Vi arbejder ud fra en stor indsigt i terapeutiske processer og har altid radaren rettet mod den virkelighed vores klienter oplever. Sammen med klienterne skaber vi positiv udvikling, baseret på et ærligt og helhjertet engagement!

Birgitte Grønbech MPF

EFT Par- og psykoterapeut
Certificeret Stresscoach

Læs mere om Birgitte

Gertie Amby MPF

Par- og psykoterapeut

Carsten Grønbech, MPF

Par- og psykoterapeut

Psykoterapi Frederiksberg?

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

© Copyright 2024 - Rødovre Terapicenter