Psykoterapi Holbæk

Psykoterapi kan være en hjælp på vejen

Måske har du overvejet at gå i psykoterapi pga. du står i et dødvande, som føles tungt for dig eller måske du har tilbagevendende  problemer, som det er svært at se en vej ud af?

Det kan være hvad som helst du bærer på. Barndommens svigt og afsavn, som stadig har indflydelse på dig og dine nærmeste omgivelser. Måske uden du ved af det. Ofte ligger roden til vore problemer et sted i opvæksten. Måske har den alt i alt  været meget udmærket, måske er det ikke de store traumer, der har sat sig i dit system. Og måske er det netop det, der er  på spil. Uanset om det var en fjern far eller mor eller en søster eller bror, som fyldte alt for meget af forskellige grunde,  eller andre ting, kan det være det, der gør at dine relationer i dag er lidt knudrede. Det kan også være ting fra et parforhold, du var i tidligere, som gav dig nogle sår, du aldrig rigtig har fået lægt. 

Der er mange ting, der kan komme til at stå i vejen for at du kan føle dig tilfreds og på højde med livet.

Her er psykoterapi en hjælp

Psykoterapi baner vejen for at du kan leve et mere tilfredsstillende liv på den lange bane. I psykoterapien undersøger du sammen med en psykoterapeut, hvad det er, der spænder ben for dig i det daglige.  Det kan også være, at du oplever sorg og uro eller har eksistentielle overvejelser  af forskellig slags. Hvis dit problem viser sig at have rod i din opvækst, bliver vi  selvfølgelig nødt til at dykke lidt ned i det, der ligger under overfladen, men vi dvæler ikke ved det, længere end nødvendigt. Uanset, hvor roden til problemet findes,  zoomer vi ind på, hvad det kan være, der har forårsaget din nuværende situation, og så arbejder vi med det tema, du har. Og nogle gange skal der ikke meget til, for at du selv oplever at du kan leve livet med større lethed end før. Ved at arbejde med fokus på dine ressourcer, vil du også opnå større selvtillid og selvværd. 

Uanset hvad du står i, er du velkommen i Rødovre Terapicenter. Har du fået lyst til at kontakte os, så er du velkommen til enten at booke en tid i en af vores booking kalendere her på siden eller ved at ringe til os eller sende en e-mail.

Kom hurtigt i forløb med en kompetent og erfaren psykoterapeut

Vi er tre erfarne psykoterapeuter som tilsammen sikrer jer en mulighed for at komme hurtigt igang med et forløb. Vi arbejder ud fra en stor indsigt i terapeutiske processer og har altid radaren rettet mod den virkelighed vores klienter oplever. Sammen med klienterne skaber vi positiv udvikling, baseret på et ærligt og helhjertet engagement!

Birgitte Grønbech MPF

EFT Par- og psykoterapeut
Certificeret Stresscoach

Læs mere om Birgitte

Gertie Amby MPF

Par- og psykoterapeut

Carsten Grønbech, MPF

Par- og psykoterapeut

Psykoterapi Holbæk?

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

© Copyright 2024 - Rødovre Terapicenter