Psykoterapi Køge

Har du brug for psykoterapi? 

Det kan være, du har brug for nye input til at se din situation med andre øjne. Måske hjælp til at få udvidet dit perspektiv på tingene? Måske døjer du med forskellige problematikker, som du har forsøgt ved egen hjælp at få løst, uden at det har hjulpet rigtigt? Det kan også være, at du er blevet helt lammet og føler dig fastlåst og har en oplevelse af at stå i stampe? At du har brug for hjælp til at komme videre i livet? Det kan være en sorg eller en uro, der holder dig fanget. Det kan være mange ting, som gør, at du gerne vil gøre dig fri af nogle snærende bånd.

Så er psykoterapi helt sikkert noget for dig

I psykoterapien får du mulighed for at dele dine tanker og de svære følelser, som du ikke synes, du kan få helt styr på. I psykoterapien undersøger du sammen med psykoterapeuten, hvad der er på spil, og hvad du kan gøre for at ændre situationen. Nogle gange er det bare at få et andet blik på situationen, som skal til for at  hjælpe dig videre. Du lærer at forsone dig, med det, der var, så du kan se nuet og fremtiden i øjnene med et mere tillidsfuldt blik. Og det er aldrig for sent at arbejde med dig selv og dine temaer med henblik på forløsning og nyt håb.

Hvad får jeg ud af at gå i psykoterapi?

Du vil helt sikkert opleve, at du har nogle andre valgmuligheder, end du syntes, du havde før. Du vil komme ud af offerrollen, hvis det har været et problem for dig og fremover tage et større ansvar for dit eget liv. Du vil blive mere bevidst om dine mønstre og hvad, der skal til for at ændre dem, og du vil helt sikkert have fået styrket både selvværd og selvtillid og have fundet en større ro i dig selv. 

Uanset hvad du står i, er du velkommen i Rødovre Terapicenter. Har du fået lyst til at kontakte os, så er du velkommen til enten at booke en tid i en af vores booking kalendere her på siden eller ved at ringe til os eller sende en e-mail.

Kom hurtigt i forløb med en kompetent og erfaren psykoterapeut

Vi er tre erfarne psykoterapeuter som tilsammen sikrer jer en mulighed for at komme hurtigt igang med et forløb. Vi arbejder ud fra en stor indsigt i terapeutiske processer og har altid radaren rettet mod den virkelighed vores klienter oplever. Sammen med klienterne skaber vi positiv udvikling, baseret på et ærligt og helhjertet engagement!

Birgitte Grønbech MPF

EFT Par- og psykoterapeut
Certificeret Stresscoach

Læs mere om Birgitte

Gertie Amby MPF

Par- og psykoterapeut

Carsten Grønbech, MPF

Par- og psykoterapeut

Psykoterapi Køge?

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

© Copyright 2024 - Rødovre Terapicenter