Psykoterapi Roskilde

Hvad slås du med i dit indre?

Rødovre Terapicenter ikke langt væk. Vi vil gerne hjælpe dig med at komme igennem en tid med indre problematikker der kan gøre der stærkere. Måske hander det om følgende problemer:

Er du i en livskrise? Står du overfor store beslutninger eller dilemmaer i tilværelsen?  Det kan være du står overfor store, eksistentielle udfordringer? Eller måske du føler dig overvældet af hverdagens krav i almindelighed?   Måske oplever du sorg, eller ængstelse og uro?

Så er psykoterapi helt sikkert noget for dig

I et trygt rum kan du med en af vores erfarne psykoterapeuter dele de svære ting i livet. I psykoterapien vil du få hjælp til at finde vej gennem livets vildnis, til et sted, hvor du har det godt og føler dig mere på højde med dig selv og andre. Der hvor du finder ind til kernen i dig selv og tør stå ved dig selv og stå op for dig selv, hvor det er nødvendigt. Hvor du ikke behøver at tvivle på dig selv eller dine valg i livet. I psykoterapien vil du opleve at finde mere og mere af dit autentiske jeg, så du står bedre rustet fremover til at træffe valg, som er mere hensigtsmæssige for dig end du har oplevet tidligere.

Hvorfor psykoterapi?

Psykoterapi er et klogt valg, hvis du oplever forskellige negative symptomer, som gør livet besværligt for dig. Fordi du i psykoterapien vil opleve at få mere og mere fat i dig selv, vil livet kunne leves lettere og med mere frihed til bare at være den, du er.

Som børn er vi rigtig dygtige til at tilpasse os de voksnes fordringer, men desværre ofte med stor skade til følge, idet det, vi overlevede på som børn, ikke er hensigtsmæssigt for os i voksenlivet. Psykoterapi er ikke til for, at du skal blive en anden end den du er. Men for at du kan blive mere og mere dig selv ved at mærke dig selv på en mere autentisk måde.

Uanset hvad du står i, er du velkommen i Rødovre Terapicenter. Har du fået lyst til at kontakte os så er du velkommen til enten at booke en tid i en af vores booking kalendere her på siden eller ved at ringe til os eller sende en e-mail.

Kom hurtigt i forløb med en kompetent og erfaren psykoterapeut

Vi er tre erfarne psykoterapeuter som tilsammen sikrer jer en mulighed for at komme hurtigt igang med et forløb. Vi arbejder ud fra en stor indsigt i terapeutiske processer og har altid radaren rettet mod den virkelighed vores klienter oplever. Sammen med klienterne skaber vi positiv udvikling, baseret på et ærligt og helhjertet engagement!

Birgitte Grønbech MPF

EFT Par- og psykoterapeut
Certificeret Stresscoach

Læs mere om Birgitte

Gertie Amby MPF

Par- og psykoterapeut

Carsten Grønbech, MPF

Par- og psykoterapeut

Psykoterapi Roskilde?

Psykoterapeuterne i Rødovre Terapicenter er hver især medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er bundet af tavshedspligt og et etisk regelsæt.

© Copyright 2024 - Rødovre Terapicenter